Έβαλαν φωτιά σε φορτηγό στον Αστρομερίτη-Πρόλαβε και την έσβησε ο ιδιοκτήτης

Σε εμπρησμό φέρεται να οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε φορτηγό στον Αστρομερίτη.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στις 4.30 το πρωί λήφθηκε η πληροφορία για την φωτιά και έσπευσαν επιτόπου μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Ωστόσο την φωτιά στο φορτηγό είχε ήδη σβήσει ο 53χρονος ιδιοκτήτης του. Το φορτηγό ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο πίσω από την κατοικία του ιδιοκτήτη και υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Όπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, η φωτιά τέθηκε στο όχημα κακόβουλα, ενώ δίπλα του βρισκόταν σταθμευμένο διπλοκάμπινο περιελουσμένο με υγρό, αλλά σε αυτό δεν είχε τεθεί φωτιά.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και το πρωί επρόκειτο να συνεχιστούν οι εξετάσεις από τη Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πορτοκαλί προειδοποίηση για χαμηλές θερμοκρασίες, φθάνουν μέχρι και στους μείον έντεκα
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Απάντηση Μιχαηλίδου για τις εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα-Ζητά παύση της το ΕΛΑΜ
Πόρισμα Hellenic Train για Τέμπη-«Η έκρηξη και η πυρκαγιά ήταν μια ατυχής σύμπτωση»
Η κυβέρνηση Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου στην Ουκρανία χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Αγώνας δρόμου για τα στοιχεία που θα δείξουν τη διαδρομή τουΚαλογήρου-Στο μικροσκόπιο και ο ιατρικός του φάκελος
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας ζητεί το Ισραήλ
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό