Τρεις οι τραυματίες από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Διασωληνωμένος ο ένας, διερευνάται απόπειρα φόνου

Υπόθεση απόπειρας φόνου και τραυματισμού τριών προσώπων, ηλικίας 18, 19 και 16 ετών, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ οι 18χρονος, 19χρονος, 16χρονος, μαζί με τέταρτο πρόσωπο, επίσης ηλικίας 16 ετών, βρίσκονταν στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού, στη Λεμεσό, γύρω στις 8.25 χθες το βράδυ, δέχθηκαν επίθεση από τρία πρόσωπα, με μαχαίρι. Από την επίθεση που δέχθηκαν, τραυματίστηκαν οι 18χρονος, 19χρονος και 16χρονος.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι, έφερε βαθύ τραύμα στον θώρακα. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι κρίσιμη.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στον θώρακα. Έτυχε περίθαλψης και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του, να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Ο 19χρονος μετέβηκε για ιατρικές εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εκχυμώσεις στο πρόσωπο. Έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, τραυματισμού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιματηρό επεισόδιο με δυο τραυματίες στο παλαιό λιμάνι στη Λεμεσό

Δειτε Επισης

Πρώτη παραδοχή σε υπόθεση σφετερισμού-Δήλωσε ένοχη σε 19 κατηγορίες μια εκ των Ουγγαρέζων κατηγορουμένων
Δυνατή η ανάκληση καθεστώτος πρόσφυγα για λόγους κρατικής ασφάλειας-Απάντησε στην Εισαγγελία το ΔΕΕ
Λαμβάνει ραντάρ, θερμικές κάμερες και ηλεκτρονικό εξοπλισμό το ΚΣΕΔ-Αναβαθμίζει δυνατότητες για το μεταναστευτικό
Έκλεψαν μεταλλική περίφραξη από υπό ανέγερση θεματικό πάρκο στη Λευκωσία-Έξι συλλήψεις
Ανατροπή δεδομένων-Παραδέχθηκε την κυκλοφορία πλαστού πτυχίου και το απολυτήριο λυκείου του ο Γιαννάκη
Καραμπόλα έξι οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο παρά τον Άγιο Συλά-Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Απείλησαν με μαχαίρι τον υπάλληλο του περιπτέρου-Έφυγαν με 1500 ευρώ οι δράστες της ληστείας
Επιτέθηκαν, έκλεψαν και λήστεψαν ντελιβερά στη Λεμεσό-Χτυπήθηκε από δέκα άτομα
Ρίψη πυροβολισμού για ανακοπή οχήματος στην Αγλαντζιά-Συνελήφθη 31χρονος με ναρκωτικά και κυνηγετικό
Ομάδα ατόμων επιτέθηκε με ρόπαλα σε αλλοδαπό και τον λήστεψε-Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο