Σε σακούλες ζωοτροφών εντοπίστηκε σκυλάκι-Άκουσε τα κλάματά του εθελοντής (pics)

Μάρτυρας σε απίστευτες εικόνες έγινε εθελοντής του Κόμματος για τα Ζώα, όταν βρήκε σκυλάκι δεμένο σε σακούλες ζωοτροφών στην περιοχή της Πέγειας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, εθελοντής περνώντας από συγκεκριμένο σημείο άκουσε κλάματα που προέρχονταν από ένα κάδο απορριμμάτων. Αμέσως κινήθηκε μαζί με άλλους και έβγαλαν το σκυλί το οποίο ήταν δεμένο σφικτά μέσα σε 3 σακούλες ζωοτροφών.

Όπως αναφέρει το Κόμμα για τα Ζώα «αυτός ή αυτοί που προχώρησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, προχώρησαν και για να σιγουρευτούν ότι η πράξη τους θα ήταν αποτελεσματική και τελειωτική για το σκυλί, έστριψαν το κεφάλι του για να μπορέσει να χωρέσει στις σακούλες».

Το σκυλί ήταν σε άθλια κατάσταση, μόλις που ανέπνεε, η γλώσσα πρησμένη και είχε τρέμουλο στα μάτια, ενώ όπως σημειώνεται, αυτή την στιγμή ευρίσκεται σε κτηνιατρική ιδιωτική κλινική και άγνωστη η τύχη του ζώου.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζητά επιτακτικά από την αστυνομία για τα ζώα, τον Δήμαρχο Πέγειας και τις κτηνιατρικές υπηρεσίες όπως άμεσα διερευνήσουν την υπόθεση γιατί μόνο άρρωστα μυαλά θα μπορούσε να ήταν για να προχωρήσουν σε αυτή την δολοφονική πράξη.

pegia2

pegia5 (1)

pegia4

pegia3

1 (1)

Δειτε Επισης

Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου-Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η υποβολή
Σημαντική η δικοινοτική συνεργασία για το περιβάλλον-«Ξεκινάει εκστρατεία αναγνώρισης των προβλημάτων»
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Το ΚΕΒΕ καταδικάζει τα απεργιακά μέτρα στα ξενοδοχεί-Ζητά πρωτοβουλίες από τον υπουργό Εργασίας
Υπ. Παιδείας: Η κατοχή είναι η τραγικότερη σελίδα στην ιστορία του κυπριακού ελληνισμού
Ευχαριστίες Μποτσουάνα για μεγάλη αποστολή φαρμάκων από την Κύπρο
Πώς απαντά η Υπ. Ασύλου για την «Ομάδα Σύροι στην Κύπρο»-«Αποτελείται από δημόσιο υπάλληλο»
Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων τον Ιούλιο
Τελεσίγραφο από ξενοδοχοϋπαλλήλους προς εργοδότες-Εφαρμογή συμφωνίας για συλλογικές συμβάσεις ή λήψη μέτρων
Τελεσίγραφο ενός μηνός από τους μεταφορείς Α’-Ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις