Μπήκε σε γραφείο στη Λευκωσία και απέσπασε τσάντα με 10χιλιάδες ευρώ-Χειροπέδες σε 19χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 19 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής χρηματικού ποσού, ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, αδικήματα που διαπράχθηκαν χθες το απόγευμα, στη Λευκωσία. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και την καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία άντρας ηλικίας 50 ετών, γύρω στις 6.00 το απόγευμα χθες Πέμπτη, κλάπηκε από γραφείο σε κτίριο στη Λευκωσία, όπου εργάζεται ο 50χρονος, μία τσάντα του, που περιείχε χρηματικό ποσό, ύψους 10 χιλιάδων ευρώ. Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης, ο ίδιος ο 50χρονος εντόπισε σε περιοχή στην Έγκωμη, άγνωστο του άντρα, ο οποίος είχε στην κατοχή του την κλοπιμαία τσάντα και αφού τον ανέκοψε, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για εξετάσεις στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η τσάντα που είχε στην κατοχή του ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 19 ετών, ήταν η τσάντα του 50χρονου που είχε νωρίτερα κλαπεί. Στην τσάντα τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν χρηματικό ποσό ύψους 5,100 ευρώ, ωστόσο ανακρινόμενος ο 19χρονος, προέβη σε υποδείξεις σκηνών και παρέδωσε στους αστυνομικούς χρηματικό ποσό ύψους 4,600 ευρώ, που φαίνεται πως αποτελεί μέρος της κλοπιμαίας περιουσίας του 50χρονου.

Ο 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και παράνομης κατοχής περιουσίας. Εναντίον του διερευνάται άλλη μία υπόθεση διάρρηξης, που διαπράχθηκε σε κατοικία στη Λευκωσία, μεταξύ 04 και 05 Ιανουαρίου και την οποία ο ίδιος ανακρινόμενος χθες, ομολόγησε στα μέλη της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 39χρονος
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα