ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει φοιτήτρια, κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στη Σερβία

Μια φοιτήτρια από τη Σερβία τραυματίστηκε σήμερα, όταν παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο στο Βελιγράδι, κατά τη διάρκεια μιας αντικυβερνητικής διαδήλωσης, με τον οδηγό, ο οποίος συνελήφθη, να θεωρείται ύποπτος για «απόπειρα φόνου», όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η φοιτήτρια παρασύρθηκε σε μία διασταύρωση στο κέντρο του Βελιγραδίου, την οποία είχαν κλείσει οι διαδηλωτές, με το όχημα να τη μεταφέρει στην οροφή του για περίπου δέκα μέτρα, προτού εκείνη καταλήξει στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προβλήθηκαν από ΜΜΕ.

Εδώ και εβδομάδες, φοιτητές κλείνουν καθημερινά για 15 λεπτά έναν από τους κόμβους ή μία από τις λεωφόρους στο Βελιγράδι και σε άλλες πόλεις της Σερβίας, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τους 15 ανθρώπους που σκοτώθηκαν τη 15η Νοεμβρίου, όταν κατέρρευσε ένα στέγαστρο στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ (βόρεια), λίγους μήνες μετά την ανακαίνιση του κτιρίου.

«Η ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο σε κατάσταση συνείδησης. Επικοινωνεί και η υγεία της είναι σταθερή. Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκτίμηση των τραυμάτων της», επισημαίνεται σε ένα δελτίο Τύπου του νοσοκομείου του Βελιγραδίου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, γεννηθείς το 1987, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, «ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε» από την αστυνομία, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για μια προμελετημένη ενέργεια ή ένα ατύχημα, όμως η Ανώτατη Εισαγγελία του Βελιγραδίου, που ασχολείται με τα σοβαρά εγκλήματα, ανακοίνωσε επίσης ότι θα αναλάβει την υπόθεση.

Ο οδηγός «θεωρείται ύποπτος για απόπειρα φόνου», διευκρίνισε η Εισαγγελία σε ένα δελτίο Τύπου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πετρελαιοφόρα εκτρέπονται από τα Στενά του Ορμούζ–Τι ζητά το Ιράν από τον Πούτιν και τι συζήτησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ
Η απόφαση των ΗΠΑ να συμμετέχουν στις επιθέσεις ανέβασαν τις τιμές του πετρελαίου
Ενέδρα θανάτου σε γάμο στη Γαλλία-Γάζωσαν το ζευγάρι μετά το γλέντι, νεκροί η νύφη και ένας από τους δράστες
Το Λονδίνο δεν θέλει να εμπλακεί στον πόλεμο-Τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Τραμπ και Στάρμερ
Επιστολή Χαμενεΐ σε Πούτιν για περισσότερη υποστήριξη-Στη Μόσχα για διαβουλέυσεις ο Ιρανός ΥΠΕΞ
Αυξάνονται οι ανησυχίες των αεροπορικών εταιρειών για τις πτήσεις στη Μ. Ανατολή λόγω παρεμβολών στα GPS
Πώς θα επηρεαστεί το εμπόριο από πιθανό κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ
ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ισραήλ
Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ
Πώς έγινε η τρομοκρατική επίθεση με δεκάδες νεκρούς στη Δαμασκό-Ανάμεσα στα θύματα και παιδιά