Ομολόγησε ο Τ/κ που συνελήφθη στα κατεχόμενα για τα επεισόδια στην Ποταμιά-Δεν ήταν ανάμεσα στους καταζητούμενους

Παραδέχθηκε την εμπλοκή στην υπόθεση του 24χρονου Πακιστανού, ο ύποπτος που συνελήφθη στα κατεχόμενα, με τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ να αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί στο όχημά του σημάδι από σφαίρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της YeniDuzen, είχε ανακοινωθεί ότι ο νεαρός που μένει στα κατεχόμενα, είχε οδηγηθεί στο «δικαστήριο», είχε συλληφθεί ενώ προσπαθούσε να φύγει από το λιμάνι της Κερύνειας, με το όχημά του. Το «δικαστήριο» διέταξε την κράτησή του για μία μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σύλληψη στα κατεχόμενα για το επεισόδιο στην Ποταμιά, σύμφωνα με Τ/Κ ΜΜΕ

Όπως ανέφερε η «αστυνομία» ενώπιον «δικαστηρίου», ο ύποπτος συνελήφθη με κατηγορίες για εμπορία προσώπου και παραβίαση της στρατιωτικής απαγορευμένης περιοχής πρώτου βαθμού. Αναφέρθηκε πως στη δεξιά πλευρά του οχήματός του βρέθηκε σημάδι από σφαίρα και ο ίδιος παραδέχθηκε.

Η YeniDuzen τόνισε πως η «αστυνομία» ανέφερε πως ο ύποπτος έδωσε θεληματική κατάθεση και παραδέχθηκε εμπλοκή στο περιστατικό, ενώ σημειώθηκε πως όσον αφορά το σημάδι από τη σφαίρα, η «αστυνομία» ανέφερε πως ότι θα είχαν συνομιλίες με το Γραφείο Ανταλλαγής Πληροφοριών για την ταυτοποίηση του Πακιστανού.

Η «αστυνομία», αναφέρεται στο δημοσίευμα, υπέδειξε πως οι έρευνες είναι σε αρχικό στάδιο και πως υπήρχαν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που καταζητούνται και υπέβαλε αίτημα για την κράτησή του.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο συλληφθέντας δεν είναι ένας από τους τρεις καταζητούμενους της υπόθεσης, που είναι Τουρκοκύπριοι. Όπως αναφέρεται, οι τρεις Τουρκοκύπριοι είχαν μεταβεί στον αστυνομικό σταθμό του κατεχόμενου Τραχωνίου και ζήτησαν εξηγήσεις για το τι συνέβη και προέβησαν στις δηλώσεις, που ανέφεραν πως η Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας τους έχουν στοχοποιήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή