Απατεώνας προσποιούμενος τον Μπραντ Πιτ απέσπασε από 53χρονη Γαλλίδα πάνω από 800.000 ευρώ

Μία 53χρονη Γαλλίδα εσωτερική διακοσμήτρια, γνωστή ως Αν, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, πιστεύοντας ότι διατηρούσε ρομαντική σχέση με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ.

Η γυναίκα κατέβαλε το ποσό των 830.000 ευρώ, θεωρώντας ότι βοηθούσε τον διάσημο ηθοποιό να καλύψει έξοδα θεραπείας για καρκίνο, αφού της είχε αναφερθεί πως οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είχαν δεσμευθεί λόγω διαδικασιών διαζυγίου με την Αντζελίνα Τζολί.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από συνέντευξη της Αν στην εκπομπή "Seven to Eight" του καναλιού TF1. Η ίδια περιέγραψε ότι είχε πειστεί πως βρισκόταν σε σχέση με τον Πιτ για πάνω από ένα έτος, μέχρι που τον είδε στα μέσα ενημέρωσης με τη σύντροφό του Ινές ντε Ραμόν και κατάλαβε πως είχε εξαπατηθεί.

Το κανάλι TF1 ανέφερε ότι η Αν είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικές δυσκολίες και είχε νοσηλευτεί για σοβαρή κατάθλιψη. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Χάρι Ροσελμάκ, δήλωσε ότι το επεισόδιο αποσύρθηκε για την προστασία του θύματος.

Σύμφωνα με τον Guardian, η απάτη ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023, όταν η Αν άνοιξε λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί φωτογραφίες από διακοπές της στις Άλπεις. Ένα ψεύτικο προφίλ που προσποιούνταν τη μητέρα του Πιτ, Τζέιν Πιτ, την προσέγγισε και της είπε ότι θα ταίριαζε με τον γιο της. Στη συνέχεια, άλλο προφίλ που προσποιούνταν τον ίδιο τον ηθοποιό την πλησίασε, αναφέροντας πως είχε ακούσει για εκείνη από τη μητέρα του.

Η επικοινωνία διήρκησε ενάμιση χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου η Αν δεχόταν πλαστές φωτογραφίες και μηνύματα, με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και ένα υποτιθέμενο αντίγραφο διαβατηρίου του ηθοποιού. Ο απατεώνας εκμεταλλεύτηκε και την πληροφορία ότι είχε λάβει μεγάλο ποσό από το διαζύγιό της, πείθοντάς τη να καταβάλει μεγάλα χρηματικά ποσά για δήθεν ιατρικά έξοδα.

Η Αν έχει υποβάλει μήνυση για την υπόθεση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αεροσκάφος συνετρίβη σε επίδειξη στην Αυστραλία-Η σοκαριστική στιγμή της πτώσης
Καθαρίστρια σε αεροδρόμιο της Ινδίας βρήκε νεκρό νεογέννητο αγόρι σε κάδο σκουπιδιών
Ισόβια κάθειρξη σε 21χρονο φοιτητή εγκληματολογίας για διπλό φονικό-Είχε μίσος για τις γυναίκες
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά στην ψηλότερη νεροτσουλήθρα στο Άμπου Ντάμπι
Αλλαγές στο νεό προσχέδιο της συμφωνίας για τα ορυκτά ανακοίνωσε ο Ζελένσκι
Νέα εισβολή της Ουκρανίας σε ρωσικό έδαφος
Συγκεκριμένα αποτελέσματα και μηνύματα στην πενταμερή του Παρισιού-Αναβαθμίζεται η στρατηγική συμφωνία με Γαλλία
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που συρμός του Μετρό στη Μπανγκόκ τραντάζεται από τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ
Βελτιώνεται η ομιλία του πάπα Φραγκίσκου-Προσεύχεται για τα θύματα του σεισμού
Τουλάχιστον 144 νεκροί και 732 τραυματίες από τον σεισμό στη Μιανμάρ-Φόβοι για καταστροφικές πλημμύρες