Ζητά αναδιάρθρωση του αστυνομικού σώματος ο ΔΗΣΥ-Βλέπει οργανωμένους φορείς

Την αναδιάρθρωση του αστυνομικού σώματος, ώστε να έχουν τα στελέχη του εφόδια και σωστά κίνητρα να αποτελούν απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους, ζητά ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ο οποίος αναμένεται να έχει συναντήσεις με οργανωμένους φορείς.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέφερε πως «η αναδιάρθρωση του αστυνομικού σώματος αποτελεί κρίσιμο βήμα για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς του. Ο εκσυγχρονισμός δομών, στελέχωσης και διαδικασιών, θα δώσει τα εφόδια και τα σωστά κίνητρα στα απλά μέλη της Αστυνομίας να επιτελέσουν απρόσκοπτα τα καθήκοντά τους».

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως «ως Δημοκρατικός Συναγερμός επιμένουμε και στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες και τη φωνή των απλών αστυνομικών. Στέκουμε στο πλευρό τους και εργαζόμαστε για ένα αστυνομικό σώμα σύγχρονο, ευέλικτο και ικανό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πολιτών και στις πολύπλοκες προκλήσεις της εποχής».

Καταλήγοντας, ο ΔΗΣΥ αναφέρει πως «σε αυτό το πλαίσιο η Πρόεδρος και η Ηγεσία του κόμματος θα συναντηθεί σήμερα με οργανωμένους φορείς του αστυνομικού σώματος».

Δειτε Επισης

Συνάντησε και τον ΥΠΕΞ της Ουγγαρίας ο Κόμπος-Στο επίκεντρο Κυπριακό και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Έγινε... Τούρκος ο Τατάρ για το ράπισμα από χώρες της Κεντρικής Ασίας-«Να προσέξουν τις σχέσεις με τους Ε/κ»
Σιγή ιχθύος από Ερντογάν για το καλώδιο-«Η ψυχραιμία μας δεν είναι αδυναμία»
Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης ο Κόμπος-Συζήτησαν διμερείς σχέσεις
Ράπισμα στην Τουρκία από χώρες της κεντρικής Ασίας-«Δύναμη κατοχής στην Κύπρο ο τουρκικός στρατός»
Συνάντησε τον Πρόεδρο ο Φειδίας και αντάλλαξαν απόψεις για την Παιδεία-Η συμβουλή Ευρωβουλευτή για τα διαγγέλματα
Κριτική και από Οζερσάι για τα «δύο κράτη» και για την ομοσπονδία-«Οι διπλωματικές σχέσεις καθορίζονται στη βάση περιφερειακών συμφερόντων»
Ξεκίνησε η διερεύνηση στα κατεχόμενα για απαγόρευση εισόδου από Ντουμπάι σε τ/κ επιχειρηματίες
Έντονη κριτική Έρχιουρμαν σε Τατάρ-«Ενώ όλοι μιλούν για την Κύπρο, αυτός σιωπά»
«Βακουφική περιουσία το Βαρώσι» ισχυρίζεται και πάλι ο Τατάρ-Υπάρχουν μεγάλα σχέδια για την αξιοποίηση»