Χτύπησαν πισώπλατα 29χρονο σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή και το έσκασαν-Σε σοβαρή κατάσταση ο νεαρός

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης εναντίον 29χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε γύρω στη 1.10 τα ξημερώματα σήμερα, τραυματισμένος σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 29χρονος φέρεται, ενώ ήταν εκτός της εγκαταλελειμμένης οικοδομής, να δέχθηκε επίθεση από τρία άγνωστα πρόσωπα, τα οποία αφού τον χτύπησαν στην πλάτη με άγνωστο αντικείμενο, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε τραύμα στον πνευμοθώρακα και κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή.

Στη σκηνή εντοπίστηκε ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 28 ετών, ο οποίος φαίνεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 29χρονο και είναι το πρόσωπο, το οποίο τον εντόπισε τραυματισμένο και κάλεσε το ασθενοφόρο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι ο 28χρονος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 2022 και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Πάφος-Ομόνοια (pics)
«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Η Κομισιόν σχεδιάζει να κάνει «ευρωπαϊκό FBI» τη Europol και να ενισχύσει τον ρόλο της Frontex
Παριστάνουν τους λογιστές και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Περίπου 1.291.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από οδικές συγκρούσεις στην ΕΕ
Η Μάνταλεϊ ήταν η «πόλη του χρυσού» στη Μιανμάρ-Πλέον κυριαρχεί η μυρωδιά του θανάτου
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Υπέβαλε αίτηση για ίδρυση παραρτήματος στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας