Τουρκοκύπριοι εντοπίστηκαν με πάνω από 170 κούτες τσιγάρα στο αεροδρόμιο Πάφου (pics)

Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων στο Αεροδρόμιο Πάφου επέλεξαν τον έλεγχο αποσκευών τριμελούς οικογένειας Τουρκοκυπρίων με διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας το περασμένο Σάββατο, οι οποίοι θα αναχωρούσαν από την Πάφο με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος, κατά τον έλεγχο των 3 αποσκευών των επιβατών εντοπίστηκαν συνολικά 174 κούτες των 200 τσιγάρων, οι οποίες δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα. Η προαναφερόμενη ποσότητα τσιγάρων κατασχέθηκε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ οι επιβάτες συνελήφθηκαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Στη συνέχεια εγκατέλειψαν τα κατασχεθέντα για καταστροφή και αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού κατέβαλαν και ποσό €8,100 για τον εξώδικο συμβιβασμό των αδικημάτων.

Cigarettes_2

Cigarettes_1

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time