Τον κάρφωσαν πως προσπαθούσε να ανοίξει οχήματα-Εκκρεμούσαν εντάλματα για ληστείες σε διανομείς

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 18χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας, που διαπράχθηκαν στη Λάρνακα, την περασμένη εβδομάδα.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 10μ.μ. χθες, σε δρόμο της Λάρνακας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, ότι άγνωστο πρόσωπο προσπαθούσε να ανοίξει αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σταθμευμένα στον εν λόγω δρόμο. Στην κατοχή του 18χρονου, εντοπίστηκαν μετά από έρευνα και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένας αλεστήρας με μικρή ποσότητα κάνναβης, μια σιδηρογροθιά, μία κουκούλα, ένα μαχαίρι και δύο δέσμες με κλειδιά αυτοκινήτων. Ως αποτέλεσμα ο 18χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών, κατοχής επιθετικού όπλου, της μαχαιροφορίας και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από εξετάσεις, που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 18χρονου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψής του, για δύο υποθέσεις ληστείας, που διαπράχθηκαν στις 7 Ιανουαρίου 2025, στη Λάρνακα. Ως εκ τούτου, ο 18χρονος συνελήφθη δυνάμει και των δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι δύο υποθέσεις ληστείας διαπράχθηκαν τα ξημερώματα και το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου, στη Λάρνακα με θύματα διανομείς φαγητού.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα