Διατάχθηκε η σύλληψη των αστυνομικών που έλεγξαν τον μεθυσμένο οδηγό που παρέσυρε στο θάνατο 22χρονο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στα Χανιά στις 10 Ιανουαρίου, και είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η ζωή ενός 22χρονου.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΙ η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου ο εισαγγελέας διέταξε την σύλληψη των αστυνομικών που έκαναν τον έλεγχο για αλκοόλ στον οδηγό της Porsche λιγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά, όπου έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος.

«Ο εισαγγελέας διέταξε την σύλληψη των αστυνομικών για να ελεγχθεί εάν προκύπτουν ευθύνες, εάν και κατά πόσον έχουν διαπράξει ποινικά ή πειθαρχικά αδικήματα» δήλωσε συγκεκριμένα η κα Δημογλίδου.

Νωρίτερα είχε διαταχθεί ΕΔΕ για το συμβάν, καθώς ο άνθρωπος που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα είχε βρεθεί θετικός σε αλκοτέστ. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα συνέχισε να οδηγεί.

Ο φάκελος της υπόθεσης, πήγε άμεσα στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των αστυνομικών που διενήργησαν το αλκοτέστ. Παράλληλα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, διέταξε διοικητική εξέταση για τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς.

Όπως είναι φυσικό τα ερωτήματα είναι πολλά για τον λόγο που ο 45χρονος συνέχισε να οδηγεί αν και ήταν θετικός στο αλκοτέστ και λίγες ώρες αργότερα προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Οργή για τον μεθυσμένο οδηγό που σκότωσε τον 22χρονο στην Κρήτη-«Το παιδάκι μου γυρνούσε από τη δουλειά»

Δειτε Επισης

«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»
Η φονική ενέδρα στον Πολωνό καθηγητή, η φωτογραφία που έκαψε την πρώην, και το ψεύτικο άλλοθι του Ναυπλίου
«Είμαι καλός άνθρωπος, όχι εγκληματίας... Ό,τι έκανα, το έκανα για το καλό των παιδιών μου»
Τραγωδία στην Ελλάδα... Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ, τρεις νεκροί (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το όχημα συγκρούεται με το συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
«Θα χτυπήσετε έναν που βιάζει παιδιά»-Πώς εξιχνιάστηκε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή
ΒΙΝΤΕΟ: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με όχημα στην Πάτρα-Είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός