Την ανάγκη για επανακατασκευή του δρόμου Έμπας-Τάλας ήγειρε ο κοινοτάρχης-«Έχουν σημειωθεί πολλές τροχαίες συγκρούσεις»

Το θέμα της επικινδυνότητας του παρακαμπτήριου δρόμου Έμπας–Τάλας θέτει εκ νέου ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Έμπας και Β' Αντιπρόεδρος του ΕΟΑ Πάφου, Μάριος Μεταξάς.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μεταξάς ανέφερε πως στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο έχουν σημειωθεί πολλές τροχαίες οδικές συγκρούσεις λόγω της κακής κατασκευής, αλλά και των πολλών μικρών παρόδων, και επιβάλλονται διάφορες ενέργειες για να γίνει ρυθμιστικό σχέδιο και γενική ανάπλαση του δρόμου με στόχο, όπως είπε, αυτός να επανακατασκευαστεί σωστά και με ασφάλεια.

Ο δρόμος είναι μήκους περίπου δύο χιλιομέτρων. Ο κ. Μεταξάς επεσήμανε πως από τον Ιούλιο που ανέλαβε ως κοινοτάρχης της περιοχής προσπαθεί να προχωρήσει σε επικαιροποίηση των σχεδίων και να εντάξει το έργο στον προϋπολογισμό του κράτους.

Είπε πως οι αρμόδιοι φορείς δεσμεύτηκαν ότι θα προσπαθήσουν να εντάξουν το σχέδιο στους προυπολογισμούς του κράτους προς υλοποίηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 1,400,000 ευρώ του Τζόκερ
Σε ισχύ η επέκταση του ηλικιακού ορίου δικαιούχων Κάρτας Πολιτισμού Νέων
Προκαταρκτική έγκριση τρίτης πληρωμής για Κύπρο από το Ταμείο Ανάκαμψης έδωσε η Κομισιόν
Δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος μάθησης σε όλα τα σχολεία επιδιώκει η Μιχαηλίδου
«Παγώνουν» προσωρινά οι τιμολογήσεις για αποχετευτικό στον Συνοικισμό Λιβαδιών
Εξαίρεση από Ripple control σε φωτοβολταϊκά ζητά για τους ευάλωτους καταναλωτές η ΟΠΑΚ
Αντιπαράθεση καλλιτεχνών με Υφυπουργείο Πολιτισμού για το νομοσχέδιο της κατοχύρωσης
Η ενιαία νομοθεσία για άτομα με αναπηρία εκ των προτεραιοτήτων της Κυβέρνησης
Νομοθετική πρωτοβουλία για τιτλοποίηση 60 προσφυγικών οικιών στην Επιτροπή Προσφύγων
Πάνω από δύο έτη η αναμονή για υπηκοότητα λόγω γάμου με Κύπριους