Υπέκυψε ο 59χρονος Μάριος Λουκά που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 59χρονος Μάριος Λουκά ο οποίος τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα, το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή Αμαθούντας, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος έπεσε από ύψος δύο μέτρων ενώ εκτελούσε εργασίες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8:30 το πρωί σήμερα, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι ενώ ο Μάριος Λουκά από τη Λεμεσό, ηλικίας 59 ετών, εργαζόταν σε ανεγειρόμενη οικοδομή και ασχολείτο με την αποσυναρμολόγηση σκαλωσιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος από ύψος 1,80μ. περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό-Υπάλληλος έπεσε από σκαλωσιά

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άνδρα σε ιδιωτική κλινική, όπου λίγο μετά τις 10 το πρωί, υπέκυψε στα τραύματά του.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού και λειτουργοί του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας για επιτόπιες εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα
Επιχείρηση «Ιστός Αράχνης»-Πώς στήθηκε επί 18 μήνες το σαμποτάζ των Ουκρανών στις ρωσικές βάσεις
Έκλεισαν οι κάλπες στην ΕΔΕΚ-Η ώρα της κρίσης για Αναστασίου και Διομήδους
Έφυγαν για Κωνσταντινούπολη οι Ρώσοι-Ο Ζελένσκι υποστηρίζει ότι θα στείλει αντιπροσωπεία για τις συνομιλίες
Βλάβη σε αγωγό από μπάζωμα άφησε χωρίς νερό την Πάφο-Τη Δευτέρα αποκαθίσταται πλήρως το πρόβλημα
Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Οι σκληροπυρηνικοί Ultras της Παρί, ο Ζιντάν και το φιάσκο των Αρχών-Οι λόγοι πίσω από τα επεισόδια στο Παρίσι