Εικοσιεννιάχρονος κατηγορείται ότι σκότωσε τους σκύλους του γείτονά του επειδή του έτρωγαν τις κότες

Εξηντάχρονος κατήγγειλε το πρωί της Πέμπτης ότι γείτονας του σκότωσε τους δύο σκύλους του στην επαρχία Πάφου, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας. Για την υπόθεση συνελήφθη 29χρονος.

Όπως ανέφερε, μετά την καταγγελία μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή και προχώρησαν σε εξετάσεις, ενώ φωτογραφήθηκαν και παραλήφθηκαν οι σκύλοι. Ακολούθως αυτοί εξετάστηκαν από κτηνίατρο και διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος τους προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο.

Κατόπιν ερευνών, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 29χρονου ως υπόπτου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δράστης προχώρησε στην πράξη αυτή επειδή, όπως υποστήριζε, οι σκύλοι ενοχλούσαν κότες και διάφορα άλλα πτηνά που εκτρέφει.

Ο 29χρονος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και κατηγορήθηκε για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς και χρήσης κυνηγετικού όπλου, της παράνομης μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών και της πρόκλησης βλάβης σε ζώα. Στην συνέχεια αυτός αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τροχαίο με μοτοσικλέτα και ποδήλατο στον Στρόβολο
Να αποκατασταθεί αμέσως η ανεμπόδιστη είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα ζητά ο ΟΗΕ
Το Δικαστήριο απέρριψε αγωγή κατά Δήμου Πάφου για το «Χάνι του Ιμπραήμ»
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα φωνάζει επειδή η ΕΕ δεν κάνει μέλος την Τουρκία-«Μπορείτε πλέον να είστε ο πιο ισχυρός»
«Επιβεβλημένη» θεωρεί η Βουλή την… luxury αναβάθμιση της καντίνας-Υπηρεσιακές οι αποφάσεις για ξενοδοχεία
«Ένας στους δύο στην Κύπρο δεν καλύπτεται από συλλογικές συμβάσεις»-Ζητούν εφαρμογή της οδηγίας
Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας μετά την αποχώρηση των ακροδεξιών από την Κυβέρνηση
Σημαντική κάμψη στις πωλήσεις ακινήτων στα κατεχόμενα-Αφαιρούν το «είδος τίτλου ιδιοκτησίας» οι κτηματομεσίτες
Δεκαπλασιάστηκαν οι κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας-Έσοδα €40 εκατομμυρίων
«Ύποπτο» δέμα στις Βρυξέλλες έθεσε σε συναγερμό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή