Ένταλμα σύλληψης εναντίον 23χρονου για την απόπειρα φόνου στον Κόρνο-Καταζητούνται άλλοι τρεις

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 23χρονου Σύρου εκδόθηκε από την Αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Κόρνο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για εντοπισμό και των υπόλοιπων προσώπων που εμπλέκονται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία έχει εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου Συριακής καταγωγής, ο οποίος και καταζητείται, ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες για την ταυτοποίηση τουλάχιστον άλλων τριών προσώπων.

Σημειώνεται πως η κατάσταση της υγείας του 30χρονου ο οποίος τραυματίστηκε κατά το επεισόδιο, παραμένει κρίσιμη.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2μμ., 30χρονος άνδρας συναντήθηκε στον Κόρνο με άγνωστα προς το παρόν πρόσωπα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, για την αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου.

DOC.20250109.7806414.kornospirovolismoi1.width-800

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπροστά στα μάτια πολιτών το πιστολίδι στον Κόρνο-Εξετάζονται οι ισχυρισμοί του τραυματία

Κατά την άφιξη του στην προκαθορισμένη περιοχή, τον προσέγγισε όχημα, από το οποίο εξήλθαν τέσσερις άγνωστοι άντρες, δύο εκ των οποίων φαίνεται να είχαν στην κατοχή τους πυροβόλο όπλο (πιστόλι).

Ο 30χρονος, εκκίνησε το αυτοκίνητό του για να φύγει από το σημείο, συγκρούστηκε με το όχημα των υπόπτων, με αποτέλεσμα κατά τη διαφυγή του, να δεχθεί  αριθμό πυροβολισμών και να τραυματιστεί.

471970134_28478290621762111_851934258711872943.width-800

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τραύμα στο χέρι το πρόσωπο στην κλινική στη Λεμεσό-Ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε πυροβολισμό στον Κόρνο

Παρά το σοβαρό τραυματισμό του, ο 30χρονος κατάφερε να μεταβεί μόνος του σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό, όπου σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, φέρει τραύμα στο χέρι και στην δεξιά ωμοπλάτη, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

cats0

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απόπειρα φόνου μέρα μεσημέρι στον Κόρνο-Πληροφορία για τραυματία σε κλινική της Λεμεσού

Δειτε Επισης

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Από 70% σε 27% ο υπερπληθυσμός των φυλακών
Βυθίστηκε πλωτή δεξαμενή ανοικτά της Αμαθούντας-«Δεν υπάρχουν ενδείξεις σημαντικών διαρροών»
Παρουσιάστηκαν ηλεκτρονικά μηνύματα του κτηματομεσίτη στη δίκη για Al Jazeera-Δεν ανοίγουν πάνω από τα μισά
Ισραηλινή επίθεση κοντά στο αεροδρόμιο της Σαναά στην Υεμένη-Προηγήθηκε εντολή εκκένωσης
Mε αναπηρία το 17χρονο κορίτσι που βίασε ο 32χρονοςv στην Πάτρα-Θα απολογηθεί την Πέμπτη
Στο κελί 33χρονος που μετέφερε 33 μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο
Νέα απάτη με παραπλανητικά QR Codes σε χώρους στάθμευσης-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Παραμένουν οι διαφωνίες για την αύξηση των μελών της ΡΑΕΚ-«Δεν υπήρξε μελέτη και διαβούλευση»
Απασφάλισε εκ νέου ο Ευσταθίου με καταγγελίες-«Εν θα μου πει εμένα ο Σιζόπουλος αν είμαι ΕΔΕΚίτης»
Κλαδικό Συμβούλιο Δεσμοφυλάκων ΙΣΟΤΗΤΑΣ: Αγώνας για αντιμετώπιση υποστελέχωσης