Αυτό είναι το πρώτο μωρό για το 2025-Πού και τι ώρα γεννήθηκε

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχθηκε το 2025 μία οικογένεια στη Λάρνακα, αφού ένα μόλις λεπτό μετά την έλευση του νέου έτους, ήρθε στη ζωή το παιδάκι τους.

Συγκεκριμένα, το πρώτο μωρό για το 2025 είναι κοριτσάκι, το οποίο γεννήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, στις 12:01, με καισαρική τομή.

Η μικρούλα κατά τον τοκετό ζύγιζε 3.140 κιλά και μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας.

Σημειώνεται πως αυτό δεν ήταν το μοναδικό παιδάκι που γεννήθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, αφού λίγα μόλις λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 12:18 γεννήθηκε ένα αγοράκι στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το αγοράκι γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό στο Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού και ζύγιζε 2.635 κιλά κατά τον τοκετό.

Εκτός αυτού, στη 1:52 τα ξημερώματα γεννήθηκε ακόμη ένα αγοράκι, με φυσιολογικό τοκετό, στην κλινική Λήδρα στη Λευκωσία. Το αγοράκι κατά τον τοκετό ζύγιζε 3.360 κιλά. Μητέρες και παιδιά χαίρουν άκρας υγείας.

Ο REPORTER επικοινώνησε και με άλλα νοσοκομεία και κλινικές σε ολόκληρη την Κύπρο, ωστόσο δεν υπήρξε οποιοσδήποτε πληροφορία για άλλο τοκετό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δειτε Επισης

Ετοιμάζει Νομοσχέδιο για συνταγογραφήσεις το Υπ. Υγείας-Προχωρά με έφεση της απόφασης του Δικαστηρίου ο ΟΑΥ
Αγώνας ταχύτητας για τον Πούτιν-Το σχέδιο πίσω από το έμμεσο «όχι» σε εκεχειρία
Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός στην Ελλάδα-H κλειδωμένη θέση, τα σενάρια και η διαφαινόμενη αποχώρηση Στυλιανίδη
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν δύο κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 50χρονο (pics)
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας-Δεν αποκλείεται να χτυπήσει τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος
Καλεί το Μεξικό να εντείνει τις προσπάθειες για ανακοπή της διακίνησης ναρκωτικών προς τις ΗΠΑ ο Ρούμπιο
Η Βρετανία αυξάνει τις πιστώσεις για εξαγωγές όπλων
BINTEO: Φωτιά σε Boeing της American Airlines μετά την προσγείωσή του στο Ντένβερ
Πώς υπολογίζεται το κόστος του ρεύματος μετά τη μείωση του ΦΠΑ-Μικρή η ανάσα για τις τσέπες των πολιτών
Οι απολαβές γυναικών που θα κατατάσσονται εθελοντικά στην Ε.Φ, οι επιλογές στρατοπέδων και τι ισχύει με εφεδρεία