Η πρώτη αντίδραση Κασσελάκη μετά την ψήφιση της πρότασης μομφής-«Λογοδοτώ στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ»

Λίγο μετά την ανακοίνωση ότι πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο πρόεδρος του κόμματος πήρε το λόγο στην Κεντρική Επιτροπή, λέγοντας οι αποφάσεις του θα ανακοινωθούν «εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-Πέρασε η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Είμαι λυτρωμένος διότι είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από τη πρώτη μέρα που εκλέχθηκα πρόεδρος. Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος. Όσα πέρασα ένα χρόνο τώρα, τα ξέρετε όλα. Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος να επιστρατεύουν πρακτικές ξένες στην αριστερά, να εξευτελίζουν τα αξιότιμα μέλη της ΚΕ φορώντας τους κουκούλα. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια αποχώρησε από την Κεντρική Επιτροπή.

Ξανά στις κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδουν τα ελλαδικά ΜΜΕ, η πρόταση πέρασε με 163 «ναι», 120 καταψήφισαν ενώ βρέθηκαν και 3 άκυρα-λευκά.

Υπενθυμίζεται ότι στην ψηφοφορία μετείχαν 286 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τα 210 στην κάλπη και τα 76 τηλεφωνικά.

Μετά την εξέλιξη αυτή όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται για άλλη μια φορά στις κάλπες για εκλογή αρχηγού.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις
Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι της Μυτιλήνης
Έδωσε πληροφορίες σε Γεραπετρίτη με εκκλησίες που είναι στόχοι του ISIS oΠατριάρχης Θεόφιλος