«Άντε μη σου δώσω μια και πας στη θάλασσα»-Νέα στοιχεία για το περιστατικό στο λιμάνι της Τήλου

Τη θέση της για το περιστατικό που σημειώθηκε στο λιμάνι της Τήλου την Τετάρτη, με πρωταγωνίστρια εκείνη και τη δήμαρχο του νησιού, παρουσίασε η γυναίκα η οποία, με αφορμή την άφιξη στο νησί 106 μεταναστών που είχαν διασωθεί από το λιμενικό, φέρεται να ζήτησε - σύμφωνα με τη δήμαρχο - «να τους πετάξουν στη θάλασσα».

Η δήμαρχος Μαρία Καμμά της απάντησε «κυρία μου, αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς», ενώ η γυναίκα τραβούσε βίντεο με το κινητό της τόσο την άφιξη των μεταναστών, όσο και την κ. Καμμά.

Το Σάββατο, τέσσερις μέρες μετά το περιστατικό, η γυναίκα «ανέβασε» στο προφίλ της στο Facebook ανάρτηση, όπου παρουσιάζει τη δική της θέση, καθώς και το περιεχόμενο του βίντεο που είχε η ίδια τραβήξει με τις παρατηρήσεις της δημάρχου Τήλου, η οποία, μάλιστα, ακούγεται στο τέλος να μονολογεί «άντε μη σου δώσω μια και πας στη θάλασσα».

Σε ανάρτησή της, η «Rita Lombardo», η οποία σύμφωνα με την ταυτότητά της εργάζεται στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, δημοσιεύει το ακόλουθο βίντεο με τη δήμαρχο Τήλου και όσα της λέει:

tilos_dimarxos_anartisi_

Παράλληλα, σχετικά με το περιστατικό της Τετάρτης, περιγράφει τη δική της θέση ως εξής:

«Σχετικά με το επεισόδιο στην Τήλο:

Ο λόγος που δεν έχω αντιδράσει μέχρι τώρα είναι ότι ήθελα να μαζέψω στοιχεία για όλα τα ψέματα αυτής της άγνωστης για μένα γυναίκας, που θέλει να λέγεται δήμαρχος, με αυτή την την απαίσια συμπεριφορά σε συμπολίτη της, μόνο και μόνο επειδή έκανε μία ερώτηση.

Λοιπόν για όλους εσάς που πιστέψατε ένα φρικτό ψέμα και αρχίσατε να κατηγορείται (βέβαια αυτοί που με στήριξαν ήταν πολύ πολύ περισσότεροι) έχω να σας πω αυτό.

Ναι, ήμουν στο λιμάνι και ψάρευα, όταν είδα το τεράστιο λιμενικό πλοίο να αράζει δίπλα μου, προς στιγμήν λέω στον εαυτό μου... μα τι γίνεται; Πόλεμος; Μετά βλέπω να κατεβαίνει αυτό το πλήθος των 100 ατόμων με μαντήλια, μούσια και μπογαλάκια με τα κινητά τους στο χέρι και ολόστεγνοι, κανονική μετακόμιση και όχι μετανάστευση.

Και αναρωτήθηκα... Γι' αυτό οι Έλληνες μαθητές δεν πρέπει πλέον να κάνουν την προσευχή τους στα σχολεία πια.

Κι επειδή η εν λόγω κυρία ήταν μπροστά και φαινόταν να απολαμβάνει το θέαμα με ένα πλατύ χαμόγελο, την ρώτησα ευγενέστατα από που έρχονται και που τους πάνε και πως αυτό το μικρό νησί μπορεί να δεχθεί τόσο κόσμο.

Αυτό ήταν... Η γυναίκα έγινε έξω φρενών και να φωνάζει υστερικά, νόμιζα ότι θα με δείρει. Ξέρεις μου λέει ποια είμαι εγώ, της λέω όχι, εγώ λέει είμαι η δήμαρχος, εσύ όμως δεν μας είπες ποια είσαι, μου λέει. Της συστήθηκα, είπα το όνομά μου κι έβγαλα το κινητό να βγάλω την όλη κατάσταση επειδή κατάλαβα ότι ήθελε να δημιουργήσει θέμα. Τότε βγάζει κι αυτή το δικό της και βγάζοντάς με, άρχισε να ψεύδεται αγανακτισμένα και καλά ότι εγώ είπα να τους πετάξει στη θάλασσα. Δε μίλησα, δεν απάντησα, διότι ήξερα ότι θα την καταγγείλω για τα ψέματά της.

Δυστυχώς γι' αυτή, υπάρχουν μάρτυρες και μαρτυρίες από άτομα που ήταν εκεί, ότι όλα αυτά ήταν δικές της κουβέντες. Επίσης, από όλους αυτούς που αντέδρασαν στο fb, είδα και κατάλαβα ότι η γυναίκα αυτή μόνο έχθρες και αντιπάθειες έχει στη ζωή της, δεν φάνηκε να την στηρίζουν και πολλοί, αντίθετα με μένα. Κρίμα βέβαια γι' αυτή διότι, αν ήταν λίγο μορφωμένη, θα ήξερε να τα χειριστεί κάπως καλύτερα, ενώ έτσι έπεσε σε λάθη που δεν μπορεί να διορθώσει. Κρίμα.

Και ευχαριστώ όλους αυτούς που με βρίσανε χωρίς καν να ξέρουν την αλήθεια και ακόμα πιο πολύ ευχαριστώ τα άτομα που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν για να φανεί όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Σύντομα πάλι κοντά σας...».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τέλος στις θεωρίες για το ξυλόλιο στα Τέμπη-Εκρήγνυνται τα έλαια σιλικόνης, δεν κάηκε η «ύποπτη» ηλεκτρομηχανή
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Στον θώρακα και την κοιλιά μαχαίρωσε ο 21χρονος τη μητέρα του-Καθάρισε το σπίτι μετά το έγκλημα
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»
Προκαταρκτική έρευνα για τους θανάτους της οικογένειας στο Ελληνικό-Τι αναφέρουν τα πιστοποιητικά θανάτου