Αποτροπιασμός από τα βασανιστήρια σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο-«Φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα»

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του χωριού Βιλανδρέδου στο δυτικό Ρέθυμνο, η ένοπλη ενέδρα στον 70χρονο κτηνοτρόφο.

Οι δράστες του έκοψαν τη γλώσσα για να μην φωνάζει και τον πυροβόλησαν έξι-επτά φορές, με το θύμα δίνει τώρα μάχη για τη ζωή του στο ΠΑΓΝΗ.

«Τον βρήκα εγώ…τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει “φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα”. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο», περιέγραψε το απόγευμα της Παρασκευής (6/9) στο Live News ο γιος του κτηνοτρόφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Βιοπραγούσε σε τρεις πρώην και νυν συντρόφους και στην κόρη του-Οι κραυγές του τελευταίου θυματός οδήγησαν στη σύλληψη του

Ο 70χρονος φέρει, μεταξύ άλλων, τραύμα σε αρτηρία στο πόδι, ενώ είναι πολύ σοβαρό και το τραύμα στη σπονδυλική του στήλη. Γι΄αυτό, από τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσι, όπου δέχτηκε το «χτύπημα» ο κτηνοτρόφος, ενώ η οικογένειά του έχει αναφέρει ότι δέχονταν απειλές.

Η επίθεση στον γιο του και οι διαφορές για μια έκταση γης

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο γιος του θύματος είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με το neakriti.gr οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν οι δύο υποθέσεις, η επίθεση στον 70χρονο και η επίθεση στον 26χρονο, σχετίζονται μεταξύ τους. Κίνητρο και των δύο επιθέσεων φέρεται να είναι οι διαφορές για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, μια υπόθεση που φαίνεται να παίρνει τον χαρακτήρα βεντέτας.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο ο γιος του κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα. Τότε η επίθεση στον γιο του 70χρονου είχε οργανωθεί από 40χρονο, ο οποίος «προσέλαβε» τους δύο δράστες για να πλήξουν τον 26χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το χρονικό της φρίκης κατέγραφε η γυναίκα του Ιερέα στα Χανία-Την κοκκοποιούσε από όταν ήταν 14 ετών

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί είχαν περάσει τότε χειροπέδες στους δύο φυσικούς αυτουργούς και είχαν ταυτοποιήσει τον 40χρονο ως εντολέα, ο οποίος στη συνέχεια προφυλακίστηκε για την υπόθεση.

Από ότι φαίνεται, η ενέδρα στον κτηνοτρόφο είναι «συνέχεια» της επίθεσης του Ιουλίου. Αυτός είναι ο λόγος που οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συγκεκριμένο άτομο από το χωριό του Βιλανδρέδου ως τον νούμερο ένα ύποπτο για τους πυροβολισμούς. Μάλιστα, θεωρείται θέμα χρόνου να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Ο Τσελίκ κατηγόρησε τον Δένδια ότι επιδιώκει να σαμποτάρει διάλογο με την Τουρκία
Επτά χρόνια ποινή φυλάκισης για τον άνδρα που σκότωσε έναν ηλικιωμένο στο Ηράκλειο
«Μπούκαρε» στο σπίτι της πρώην του για να πάρει τα παιδιά–Πάτησε το «panic button» η γυναίκα
Νέα ανάρτηση Έλον Μασκ για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα-«Ουάου, σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις»
Ο υποψήφιος Γκλέτσος θέλει για πρόεδρο τον… Πολάκη-«Ο Κασσελάκης δεν έχει σχέση με την Αριστερά»
Νεαρός κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες-Έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 29χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα στην Παιανία
Τραγωδία με 27χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της στο Ηράκλειο
Οι έξι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζουν σήμερα τις πολιτικές τους προτεραιότητες στο ΣΕΦ
Επίθεση με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας - Τραυματίστηκε αστυνομικός, έγιναν 23 προσαγωγές