Με τον Βαβούσκο θα δοκιμάσουν να παρουσιαστούν οι μοναχοί-Δεν τους ανέλαβε ο νέος δικηγόρος

Νέα δεδομένα προκύπτουν στη πολύκροτη υπόθεση της Ιεράς Μονής Αββακούμ, καθώς ο δικηγόρος Γιώργος Στυλιανού δεν θα εκπροσωπήσει τελικά τους μοναχούς ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε αυτή την απόφαση έπειτα από την άρνηση των Συνοδικών να του αποστείλουν το μαρτυρικό υλικό και τα βίντεο για τα οποία κατηγορούνται οι μοναχοί.

Ως εκ τούτου, όπως πληροφορείται ο REPORTER, κατά τη διαδικασία της Δευτέρας, τους μοναχούς θα συνοδεύσει ο Αναστάσιος Βαβούσκος, στον οποίο όμως δεν επιτράπηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο η είσοδος, καθώς δεν τον αναγνωρίζουν ως τον δικηγόρο των μοναχών.

Με δεδομένη την απόφαση του Συνοδικού για τον Βαβούσκο, παραμένει άγνωστο ποιος θα εκπροσωπήσει τελικά τους μοναχούς στο Συνοδικό.

Πάντως υπό το φως των νέων δεδομένων δεν αποκλείεται να ζητηθεί νέα αναβολή στη διαδικασία από την πλευρά των μονάχων.

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»
Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»
Παρανόησε με τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ, απειλεί με αντίποινα-«Οι επιθέσεις έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατικές ενέργειες»
ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγίδες και χαλάζι σε διάφορες περιοχές- Καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί η Αστυνομία
Ανακοινώθηκε ο Γιοχάνες Χαν ως ειδικός απεσταλμένος της προεδρίας της ΕE για το Κυπριακό-Ικανοποίηση Προέδρου
Έκκληση βουλευτών προς Υπουργείο Παιδείας για άμεση εγκατάσταση κλιματιστικών σε χώρους εξετάσεων
Άνισο πεδίο ανταγωνισμού εις βάρος των ξενοδοχείων οι αυστηροί κανονισμοί με τα Airbnb
Έγραψαν... απουσία οι βουλευτές στην Επ. Νομικών-Διακόπηκε η συζήτηση για τη νομοθεσία περί δημόσιων συγκεντρώσεων