Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στην Τουρκία, λόγω απειλής για βόμβα

Αναστάτωση επικράτησε στον αέρα, καθώς αεροπλάνο που ταξίδευε από την Ινδία προς τη Γερμανία πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω απειλής για βόμβα.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο εκτελούσε το δρομολόγιο Βομβάη – Φρανκφούρτη και προσγειώθηκε αναγκαστικά στο αεροδρόμιο Ερζερούμ. Στο αεροπλάνο -χωρητικότητας 600 ατόμων- επέβαιναν 247 άτομα. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος έπειτα από το αίτημα του πιλότου.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής Μουσταφά Τσιφτσί πυροτεχνουργοί εισήλθαν στο αεροσκάφος και το αεροσκάφος ερευνήθηκε.

Περισσότερα σε λίγο.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Κερδισμένη η Ρωσία από την πρόταση ΗΠΑ για τον πόλεμο στην Ουκρανία-«Χρειάζονται παραχωρήσεις»
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη-Στη θάλασσα του Μαρμαρά
Βολές Γεωργίου εναντίον Χαρτσιώτη και Αρναούτη-«Δεν έγιναν ενέργειες για το περιστατικό στη λαμπρατζιά»
Ζητούν συμμετοχή στην ΕΟΚΕ οι καταναλωτές-Στάλθηκαν επιστολές προς τον Υπουργό Εργασίας, αλλά έμειναν αναπάντητες
Μετέωροι οι συμβασιούχοι αστυνομικοί-Ζητά ενημέρωση από Χαρτσιώτη για τις ενέργειές του ο Τορναρίτης
LIVE: Στη βασιλική του Αγίου Πέτρου η σορός του Πάπα Φραγκίσκου, συρρέουν πιστοί στο Βατικανό
Έρευνες για τα μαχαιρώματα στις Φυλακές, καμία σύλληψη επί του παρόντος-CCTV κατέγραψαν τις κινήσεις των κρατουμένων
Πάει στα κατεχόμενα να τους «δειχτεί» για την μαντίλα ο Ερντογάν-«Όταν δεν τους βάζεις όρια, δεν γνωρίζουν τη θέση τους»
Αυτός είναι ο 35χρονος τουρίστας που αγνοείται στη θάλασσα της Πάφου-Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Μοιράζει ευθύνες στους πάντες ο Χαρτσιώτης για τις λαμπρατζιές-Αντιστρέφουν τα πυρά Βουλή και Ένωση Δήμων