Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο 33χρονος Ρομά που χτύπησε και απείλησε τη σύντροφό του στη Λαμία

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο 33χρονος Ρομά για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 34χρονης συντρόφου του τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος lamiareport.gr, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών την οποία δεν αναστέλλει και δεν μετατρέπει για τις πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της συντρόφου του.

Στο Δικαστήριο το θύμα της επίθεσης φέρεται να περιέγραψε λεπτομερώς την σωματική επίθεση που δέχθηκε από τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί 13 χρόνια και έχουν τρία παιδιά εκτός γάμου.

Όπως φέρεται να είπε, ο άνδρας την χτύπησε με σφαλιάρες και κλωτσιές, ενώ την έβριζε και την έσερνε από τα μαλλιά, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος παραδέχτηκε ότι τσακώθηκαν, χωρίς να θυμάται πολλά γιατί υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, αφού περαστικοί είδαν το περιστατικό και κάλεσαν την αστυνομία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πέθανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Πέτρος Μολυβιάτης
Δεν έφτιαξε τη βόμβα η 38χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ψάχνουν τον ενοικιαστή του διαμερίσματος
«Ο φοιτητής μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους νεότερους»-Οι μαρτυρίες για την επίθεση στην Αθήνα
Η πορεία της βόμβας μέχρι να σκάσει στα χέρια της 38χρονης, τα σενάρια και οι ομοιότητες με το παρελθόν
Μυστήριο με το κίνητρο της 38χρονης που σκοτώθηκε στην έκρηξη στη Θεσσαλονίκη-Ερευνάται η ληστεία
Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για το φόνο της 16χρονης-Στο φως μαρτυρία από τη σύλληψη του δράστη στην Ελλάδα
Ένα κιλό εκρηκτικά και πυροκροτητές στο διαμέρισμα που έμενε η 39χρονη που σκοτώθηκε στην έκρηξη στη Θεσσαλονίκη
Νέα δεδομένα για την έκρηξη και το θάνατο 39χρονης-Τοποθέτησε τη βόμβα και επέστρεψε να δει το φυτίλι
Το casus belli της Τουρκίας φράζει στρατιωτική συνεργασία με την Ελλάδα-Καμία αναφορά Γεραπετρίτη στο Κυπριακό
Συναντήθηκαν σε ανεπίσημο δείπνο Γεραπετρίτης και Φιντάν στην Κωνσταντινούπολη