Ένα μοναδικό stand-up cabaret show έρχεται στην Κύπρο!

Γεννημένη στη Μόσχα αλλά μόνιμος κάτοικος της Κύπρου, η καταξιωμένη χορογράφος και ηθοποιός, Ekaterina Varnava, παρουσιάζει μια παράσταση που αναμένεται να συγκλονίσει. Με το πρώτο stand-up cabaret show με τίτλο ‘DRAMA QUEEN!’, επιχειρεί να κάνει μια προσωπική δήλωση για τη ζωή και τις προκλήσεις που τη συνοδεύουν, χρησιμοποιώντας μια πανδαισία χορού και θεάτρου.

Τα στοιχεία που πρόκειται να κάνουν το ‘DRAMA QUEEN’, μια μοναδική εμπειρία για όποιον το παρακολουθήσει, είναι άφθονα. Το αστείρευτο ταλέντο της Varnava, οι συγκλονιστικές ιστορίες που θα ειπωθούν, τα καθηλωτικά ακροβατικά, η εκπληκτική διακόσμηση και τα μοναδικά κοστούμια είναι μονάχα λίγα από αυτά.

Το show απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις του χορού, της υποκριτικής και γενικότερα σε οποιονδήποτε θέλει να περάσει ευχάριστα το βράδυ του. Πρόκειται για μια παράσταση που ξεχειλίζει από ενέργεια και πάθος, την οποία ο καθένας μπορεί να απολαύσει.

Το μεγάλο Ευρωπαϊκό show, προτού επεκταθεί επί το παγκόσμιο, θα κάνει την πρεμιέρα του στον τόπο όπου δημιουργήθηκε: την Κύπρο! Οι έξι premium παραστάσεις στην νησί μας, θα λάβουν χώρα στο City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, από τις 10 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου . Έπειτα το show θα ταξιδέψει σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Μονακό, και σε μεταγενέστερο στάδιο στις ΗΠΑ. Όταν το πέραν πάσης αμφιβολίας αξέχαστο tour ολοκληρωθεί, το ‘DRAMA QUEEN’ θα επιστρέψει στην Κύπρο για προγραμματισμένες παραστάσεις.

Παραστάσεις από τις 10 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου (18:00 / 19:00 / 22:00) στο City Of Dreams Mediterranean Resort, Casino & Entertainment στη Λεμεσό.

Tip: Προλάβετε τα early bird tickets πριν τις 15 Σεπτεμβρίου και ετοιμαστείτε για μια απίστευτη έκπληξη από το καστ της παράστασης. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην σελίδα dramaqueen.

soft2bet_2_logo option_2

Photo 1

Δειτε Επισης

Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”
Συνάντηση ΙδΕΚ με FFG στη Βιέννη για ενδυνάμωση συνεργασιών στην Έρευνα και Καινοτομία
Ένα μοναδικό stand-up cabaret show έρχεται στην Κύπρο!