Άντρας διασώθηκε στο Άγιο Όρος-Συνελήφθη γιατί είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία

Απίστευτη εξέλιξη είχε η επιχείρη διάσωσης ενός 40χρονου που εγκλωβίστηκε σε βραχώδη περιοχή στην περιοχή Φρικτά Καρούλια στο Άγιο Όρος.

Μετά τη διάσωση του 40χρονου από πυροσβέστες και στελέχη της ΕΜΑΚ που συμμετείχαν στις έρευνες, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Κατά πληροφορίες η καταδικαστική απόφαση για δύο χρόνια φυλάκιση από το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων για τον 40χρονο είχε εκδοθεί τον Ιούνιο του 2018 και επαναφέρθηκε προς εκτέλεση τον Ιούνιο του 2023 με απόφαση του Τμήματος Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων.

Οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί για τον εγκλωβισμό του 40χρονου γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης και στην περιοχή έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες και η ορειβατική ομάδα της 2η ΕΜΑΚ.

Ο 40χρονος μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Τετάρτης, θα οδηγηθεί ενώπιον αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες με οξεία μέθη στη Θεσσαλονίκη
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Εξωφρενικό τροχαίο στην Ελλάδα-Μεθυσμένος πατέρας οδηγούσε με το παιδί του αγκαλιά
«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από τη σύγκρουση στα Τέμπη
Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες τη μέρα των συγκεντρώσεων για Τέμπη
ΒΙΝΤΕΟ: Eμπρησμός σε πρατήριο καυσίμων στην Αργυρούπολη, απείλησαν υπάλληλο με όπλο
Μυστήριο με την ουσία που βρέθηκε στις Τοξικολογικές για τον Βασίλη Καλογήρου-Στο μικροσκόπιο CCTV
Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την 14χρονη που ξυλοκόπησε 13χρονη-Είχε επιτεθεί και σε άλλη ανήλικη