Έμπαινε σε σπίτια στη Λευκωσία και έκλεβε χρήματα και πιστωτικές-Συνελήφθη 42χρονος

Στη σύλληψη 42χρονου κάτοικου Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, στη Λευκωσία.

Η πρώτη υπόθεση καταγγέλθηκε στις 17 Αυγούστου 2024, από κάτοικο Λευκωσίας. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, μεταξύ των ωρών 1.30π.μ. και 10π.μ. της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν μικρό χρηματικό ποσό και τέσσερις πιστωτικές κάρτες. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, οι πιστωτικές της κάρτες φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν σε αυτόματες ταμειακές μηχανές, με αποτέλεσμα να κλαπεί, από τον τραπεζικό της λογαριασμό, χρηματικό ποσό πέραν των €2,000.

Η δεύτερη υπόθεση καταγγέλθηκε την 31 η Αυγούστου 2024. Στην καταγγελία της, η παραπονούμενη, κάτοικος Λευκωσίας, ανέφερε ότι μεταξύ των ωρών 1.30π.μ. και 7π.μ., άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν δύο πορτοφόλια τα οποία περιείχαν μικρό χρηματικό ποσό και αριθμό πιστωτικών καρτών.

Από τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 42χρονου κάτοικου Λευκωσίας, βάσει της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Ο 42χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων