Ο κύβος ερρίφθη! Ανακοινώνεται στις 18 Σεπτεμβρίου η απόφαση στο αίτημα Εισαγγελέα για παύση Ελεγκτή

Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του Ανωτάτου Συναγματικού Δικαστηρίου σε σχέση με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Το Συμβούλιο ρίχνει αυλαία στις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του στις 9:30 το πρωί.

Πρόκειται για μια καθοριστικής σημασίας απόφαση, αφού θα αναδείξει μόνο ένα νικητή, ενώ θεωρείται δεδομένο πως μετά την απόφαση θα υπάρξει ντόμινο εξελίξεων. Και αυτό διότι, σε περίπτωση που εγκριθεί η αίτηση τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι αναγκασμένος να υλοποιήση την απόφαση και να παύσει την Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σε διαφορετική περίπτωση οι επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας θα βρίσκονται εκτεθειμένοι αφού απέτυχαν αλλά ταυτόχρονα έφεραν στα άκρα την κόντρα μεταξύ των δύο θεσμών με την καταχώρηση της επίδικης αίτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οδηγίες ΥΠΕΣ στους πυρόπληκτους για το πώς θα λάβουν την κρατική αποζημίωση
Καταγγέλλει λογαριασμούς «με αμφιβόλου εγκυρότητας περιεχόμενο» το Υφ. Τουρισμού-Ενημερώνει για τους επίσημους
Ομόφωνα ένοχος ο 40χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Κυριακής Γρίβα-Επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
ΒΙΝΤΕΟ: Πανοραμικά πλάνα με drone δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής από τη φονική πυρκαγιά
Υπερδιπλασιάστηκαν οι δαπάνες της Κύπρου για έρευνα και ανάπτυξη-Διέθεσε 150 ευρώ ανά κάτοικο
«Υπήρχαν σαφείς οδηγίες προς τους δεσμοφύλακες, υπέδειξαν βαριά αμέλεια»-Ευθύνες στα μέλη για τον φόνο στις Κεντρικές, «προδιέγραψαν τη μοίρα του θύματος»
Επεισόδια με μπουκάλια και χημικά στη διαμαρτυρία για το ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο στην Κρήτη
Τεράστιο και δυσεπίλυτο πρόβλημα οι παράνομοι σκυβαλότοποι-Σωρεία καταγγελιών στο δήμο Κουρίου
Δημιουργήθηκαν κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης για τους πληγέντες από πυρκαγιές
Συγκλονίζει ο αδελφότεκνος των θυμάτων-«Ο ένας ήταν γερμένος πάνω στον άλλο, φαινόταν μία μάζα... Είχαν χάσει το γιό τους»