Φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα στον αυτοκινητόδρομο-Εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια δύο πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα, με τον τραυματισμό δύο προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, φορτηγό φαίνεται να συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα, με αποτέλεσμα τόσο ο οδηγός του φορτηγού, όσο και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος να εγκλωβιστούν στα οχήματά τους.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό τους, ενώ ασθενοφόρα μετέβησαν στο χώρο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Επίσης, μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στη σκηνή για εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η έξοδος για Αλάμπρα.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις
Κύπρος και Γαλλία υπογράφουν αναβαθμισμένη στρατηγική εταιρική συμφωνία-Προανήγγειλε επίσκεψη Μακρόν ο Πρόεδρος
Αναμένει εισήγηση από Νομική Υπηρεσία για πολλαπλές συντάξεις ο ΠτΔ-«Η Βουλή επέλεξε κάτι διαφορετικό, απόλυτα σεβαστό»
Με εναλλακτικά σενάρια μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Ξεκάθαρος στόχος η επανέναρξη συνομιλίων
Πρώην αστυνομικός στην Τουρκία δολοφόνησε την φίλη του, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στο δρόμο
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων