Τα αρρωστημένα μηνύματα του συζύγου της Gisele ενώ έψαχνε άλλους άνδρες για να τη βιάσουν

Συνεχίζει να σοκάρει την γαλλική κοινή γνώμη η υπόθεση της Gisele Pelicot, την οποία νάρκωνε και βίαζε μαζί με δεκάδες άνδρες επί μία δεκαετία ο σύζυγός της Dominique.

Η δίκη ξεκίνησε χθες και η 71χρονη Gisele αποφάσισε μόνη της να πάψει την ανωνυμία της και να βγει μπροστά αποκαλύπτοντας την ταυτότητά της, ζώντας παράλληλα εκ νέου την φρίκη που βίωνε, αφού κατά την ακροαματική διαδικασία θα παρουσιαστούν βίντεο από τους βιασμούς που κατέγραφε ο σύζυγός της. Η συγκλονιστική δίκη αναμένεται να διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις στην δίκη, κόβουν την ανάσα, αφού ο Dominique, έψαχνε συνεχώς για νέους άνδρες προκειμένου να συμμετάσχουν στις αρρωστημένες φαντασιώσεις του βιάζοντας την ίδια του τη σύζυγο. «Είσαι σαν εμένα, σου αρέσει η φάση του βιασμού», φέρεται να έστειλε σε έναν από τους 51 κατηγορουμένους με τους οποίους συνομιλούσε, προσπαθώντας να τους πείσει να συμμετάσχουν. Την ίδια ώρα, όπως έχει γίνει γνωστό, ορισμένοι από τους κατηγορουμένους έχουν δηλώσει πως δεν γνώριζαν την φύση τους συνεύρεσης πιστεύοντας πως όλα γίνονταν με την συγκατάθεση της Gisele.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τη σύλληψή του για την καταγραφή βίντεο κάτω από τις φούστες γυναικών σε ένα σούπερ μάρκετ, ο 71χρονος Γάλλος βρίσκεται επιτέλους ενώπιον της δικαιοσύνης, μαζί με πενήντα άλλους άνδρες που ανταποκρίθηκαν στις σκοτεινές προσκλήσεις του.

Ο Pelicot δικάζεται αυτή τη στιγμή στην πόλη Αβινιόν της Γαλλίας, κοντά στο σπίτι του στο Μασάν, για την οργάνωση αυτού του άρρωστου κυκλώματος βιασμών. Ο ίδιος χρησιμοποιούσε ένα διαδικτυακό δωμάτιο συνομιλίας με την ονομασία «Χωρίς να το ξέρει» για να εντοπίζει άνδρες που θα συμμετείχαν στις διεστραμμένες φαντασιώσεις του.

Οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν πάνω από 20.000 φωτογραφίες και εικόνες που δείχνουν τη Gisele να κακοποιείται σεξουαλικά από 72 ξένους άνδρες, 50 από τους οποίους έχουν ταυτοποιηθεί και επίσης δικάζονται. Η Gisele ήταν σε κωματώδη κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτών των επιθέσεων, αφού είχε ναρκωθεί από τον σύζυγό της.

Η Gisele μίλησε για πρώτη φορά για την φρίκη που βίωσε

Χθες, η 72χρονη Gisele περιέγραψε στο δικαστήριο τα συναισθήματά της όταν ανακάλυψε την πραγματική αιτία του σωματικού και ψυχικού της μαρτυρίου.

«Με αηδιάζει. Αισθάνομαι βρώμικη, ατιμασμένη, προδομένη. Ήταν σαν τσουνάμι, με χτύπησε ένα τρένο με υψηλή ταχύτητα», είπε η Gisele στον δικαστή.

Παράλληλα, κατά πληροφορίες, η 71χρονη γυναίκα που παρέμενε για χρόνια στην σκιά, δίχως να έχει γνωστοποιήσει την ταυτότητά της στο κοινό, όσο η υπόθεση προχωρούσε, έχοντας δε αλλάξει και το όνομά της, οδηγήθηκε ακόμη και στα όρια της αυτοκτονίας μη μπορώντας να αντέξει το βάρος όλων όσων βίωσε στα χέρια του άνδρα τον οποίον εμπιστευόταν και του είχε χαρίσει μία οικογένεια με παιδιά.

Πώς έμαθε τη φρίκη που ζούσε

Η γυναίκα για χρόνια έχανε μαλλιά και βάρος, ενώ είχε αρχίσει να ξεχνάει ολόκληρες μέρες και μερικές φορές φαινόταν να είναι μονίμως χαμένη λόγω των υπνωτικών χαπιών. Τα παιδιά και οι φίλοι της ανησυχούσαν ότι είχε Αλτσχάιμερ. Αλλά στα τέλη του 2020, αφού κλήθηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα στη νότια Γαλλία, έμαθε μια πολύ πιο συγκλονιστική ιστορία.

Ο επί 50 χρόνια σύζυγός της, Dominique Pelicot, έλιωνε υπνωτικά χάπια στο φαγητό και το ποτό της για να την βάλει σε βαθύ ύπνο και στη συνέχεια τη βίαζε. Είχε οδηγήσει δεκάδες άνδρες στο σπίτι της για να τους βιντεοσκοπήσει να τη βιάζουν επίσης, είπαν, σε μια κακοποίηση που διήρκεσε σχεδόν μια δεκαετία.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο σύζυγός της, Ντομινίκ, συνελήφθη το 2020 για προσπάθεια βιντεοσκόπησης γυναικών κάτω από τις φούστες τους σε ένα σούπερ μάρκετ. Η αστυνομία κατέσχεσε τις συσκευές του, ανακαλύπτοντας περισσότερες από 20.000 φωτογραφίες και βίντεο που τεκμηρίωναν τη μακροχρόνια κακοποίηση της γυναίκας του.

Ο Ντομινίκ παραδέχθηκε την ενοχή του και δήλωσε ότι ξεκίνησε να ναρκώνει τη γυναίκα του για να της κάνει πράγματα που εκείνη συνήθως αρνούνταν, ενώ στη συνέχεια άρχισε να προσκαλεί άλλους άντρες να συμμετάσχουν.

Η Gisele είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο σύζυγός της της είχε ζητήσει να δοκιμάσει το swinging (ανταλλαγή συντρόφων) -κάτι που εκείνη αρνήθηκε. Αλλά τον περιέγραψε επίσης ως έναν «υπέροχο τύπο» με «φυσιολογική σεξουαλικότητα».

Η οικογένεια Πελικό μοιραζόταν ένα μεγάλο οικογενειακό σπίτι και, φαινομενικά, ήταν αξιοσέβαστοι. Οι γείτονές τους, τους περιέγραψαν ως «υπέροχους ανθρώπους», που έκαναν συχνά πάρτι γύρω από την πισίνα τους, σε έναν καλοδιατηρημένο κήπο, σύμφωνα με τα στοιχεία του δικαστηρίου.

Οι κατηγορούμενοι άνδρες επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι νόμιζαν πως είχαν τη συγκατάθεση του συζύγου και επομένως δεν θεώρησαν ότι διαπράττουν βιασμό, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι πίστευαν πως η γυναίκα είχε συναινέσει στη νάρκωση της ως μέρος μιας σεξουαλικής φαντασίωσης. Ωστόσο, η γυναίκα δεν είχε καμία ανάμνηση από τους βιασμούς και θα δει για πρώτη φορά τις βιντεοσκοπήσεις των επιθέσεων στο δικαστήριο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Συναντήθηκε με Σολτς ο Ερντογάν-Θέλει αναζωογόνηση της διαδικασίας ένταξης στην Ε.Ε.
Παρουσιάζουν ιδέες στη Σύνοδο του ΟΗΕ για αποκλιμάκωση στο Λίβανο οι ΗΠΑ
Άγρια νύχτα στον Λίβανο-Σφυροκοπά ανελέητα τη Χεζμπολάχ το Ισραήλ, στους 500 οι νεκροί
Κατά 3% μειώθηκαν τα βίαια εγκλήματα το 2023 στις ΗΠΑ
Το Telegram θα διαβιβάζει στις αρχές διευθύνσεις IP ύστερα από αίτημά τους
Ισόβια κάθειρξη στην έφηβη στις ΗΠΑ που σκότωσε τη μητέρα της και έστειλε μήνυμα σε φίλη της να δει το πτώμα
Η κυβέρνηση της Τσεχίας πρότεινε την χαλάρωση των κανόνων για την κάνναβη
Ήχησαν σειρήνες συναγερμού στην Χάιφα-Σε καταφύγια σπεύδουν οι κάτοικοι
Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις από και προς Τελ Αβίβ και Τεχεράνη
Προειδοποίηση Νετανιάχου για χτύπημα-Προτρέπει τους πολίτες του Λιβάνου να απομακρυνθούν από επικίνδυνες ζώνες