Πέφτει η τιμή του μηνιαίου εισιτηρίου λεωφορείου για μαθητές

Στα €5 μειώθηκε το μηνιαίο εισιτήριο λεωφορείου για μαθητές, σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ενώ το αντίτιμο για το ετήσιο εισιτήριο διαμορφώνεται στα €30.

«Σε συνέχεια εξαγγελίας του Προέδρου της Δημοκρατίας», αναφέρει το Υπουργείο σε ανακοίνωσή του, «σε συνεργασία με τις εταιρείες παροχής δημόσιας υπηρεσίας εσωτερικών οδικών επιβατικών μεταφορών» αποφασίστηκε ότι για τη σχολική χρονιά 2024-2025, (1/9/2024-31/8/2025) το μηνιαίο μαθητικό κόμιστρο θα ανέρχεται στα €5, ενώ το χρονιαίο στα €30.

Διευκρινίζεται ότι για την έκδοση του χρονιαίου εισιτηρίου οι μαθητές θα πρέπει να εξασφαλίσουν προσωποποιημένη κάρτα «Motion».

Την ίδια στιγμή, αποφασίστηκε να καταργηθούν τα τριμηνιαία και εξαμηνιαία εισιτήρια για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ τα εισιτήρια μονής διαδρομής παραμένουν ως έχουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απεβίωσε ο πατέρας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου
Τελέστηκε η κηδεία της μητέρας και των παιδιών στη Λεμεσό-«Να κρατήσουμε το φως που μας χάρισε η παρουσία τους»
BINTEO: Δείχνει τα δόντια της η Coral-Νυφάδες χιονιού και χαλάζι σε διάφορες περιοχές (Pics)
«Μάνα και γιοι, η μοίρα τους ένωσε στη ζωή και την αιωνιότητα»-Κηδεύτηκαν άλλοι τρεις ήρωες της εισβολής
Καταδικάζει τον τρόπο αντιμετώπισης και παράδοσης σορών ομήρων από Χαμάς το ΥΠΕΞ της Κύπρου
Στη Γερμανία ηπατολόγος από Κύπρο για εκπαίδευση
Πορτοκαλί προειδοποίηση για χαμηλές θερμοκρασίες, φθάνουν μέχρι και στους μείον έντεκα
Απάντηση Μιχαηλίδου για τις εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα-Ζητά παύση της το ΕΛΑΜ
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό