Εκδήλωση Cyfield: Η νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας

Η ραγδαία ανάπτυξη του κέντρου της Λευκωσίας καθιστά την πρωτεύουσα έναν μοναδικό προορισμό για να ζει κανείς και να εργάζεται, καθώς και μια ελκυστική επενδυτική επιλογή με υψηλές αποδόσεις. Το κέντρο της πρωτεύουσας εξελίσσεται σε ένα κοσμοπολίτικο μέρος, πλούσιο σε ιστορία και πολιτισμό που συνδυάζεται με τους γρήγορους ρυθμούς μιας σύγχρονης πόλης.

Η Cyfield διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση-παρουσίαση για να προβάλει το νέο πρόσωπο, τις μελλοντικές προοπτικές και τις επενδυτικές δυνατότητες που αναδεικνύει το κέντρο της Λευκωσίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στη διασταύρωση Στασικράτους και Μνασιάδου, με τίτλο ««Η Νέα Εποχή του Κέντρου της Λευκωσίας: Το Σύγχρονο Lifestyle και οι Επενδυτικές Ευκαιρίες».

Για τη νέα αυτή εποχή του κέντρου της πόλης, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου. Την εκδήλωση θα τιμήσουν, εξάλλου, με χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Χαράλαμπος Προύντζος και ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Θα προηγηθεί καλωσόρισμα από την Εκτελεστική Διευθύντρια της Cyfield, Δέσποινα Χρυσοχού.

Το νέο πρόσωπο, οι προοπτικές και οι επενδυτικές ευκαιρίες του κέντρου της Λευκωσίας αλλά και το όραμα της Cyfield θα παρουσιάσει ενώπιον του κοινού ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, Γιώργος Χρυσοχός.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, θα προχωρήσει σε μια αφήγηση με θέμα, «Ιστορική Αναδρομή του Κέντρου της Λευκωσίας. H Σημερινή Αναβάθμιση».

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί κοκτέιλ.

Πληροφορίες: https://www.imhbusiness.com/events/i-nea-epochi-tou-kentrou-tis-lefkosias/

Δειτε Επισης

Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”
Συνάντηση ΙδΕΚ με FFG στη Βιέννη για ενδυνάμωση συνεργασιών στην Έρευνα και Καινοτομία
Ένα μοναδικό stand-up cabaret show έρχεται στην Κύπρο!