Βγαίνει μπροστά το δικηγορικό Δημητριάδη για τα χρυσά διαβατήρια-«Ψευδείς και καθοδηγούμενες μαρτυρίες»

Μετά τα όσα τους καταλογίζονται σε σχέση με τα χρυσά διαβατήρια, στην αντεπίθεση βγαίνει το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Δημητριάδης, το οποίο μαζί με άλλα εννέα φυσικά και νομικά πρόσωπα παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιων του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Δημητριάδης & ΣΙΑ ΔΕΠΕ, αναφέρει πως, «στην πάνω από μισό αιώνα επαγγελματική διαδρομή του, είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή αξιόπιστων νομικών συμβουλών σε ενδιαφερόμενους διεθνείς επενδυτές, στον τομέα ακινήτων, στην Κύπρο. Συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενδυνάμωση της τοπικής και της εθνικής οικονομίας. Η ποιότητα υπηρεσιών, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν οικοδομήσει με τους πελάτες μας ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ κατηγορητήριο για Δημητριάδη και άλλα εννέα πρόσωπα-Όσα είχε καταγράψει απόφαση του Ανωτάτου

Περεταίρω, το δικηγορικό γραφείο εξαπολυεί πυρά σχετικά με τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν από τη Νομική Υπηρεσία, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως βασίζονται σε ψευδείς και κατασκευασμένες μαρτυρίες.

Όπως αναφέρεται, «η έναρξη της νομικής διαδικασίας θα μας δώσει τη δυνατότητα, με θέσεις και επιχειρήματα, να αναδείξουμε την πραγματικότητα των γεγονότων, απέναντι σε ψευδείς και καθοδηγούμενες μαρτυρίες, αστήρικτες υποθέσεις, σαθρές εκτιμήσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρώτη αντίδραση Δημητριάδη στο κατηγορητήριο-«Η στοχοποίησή μου ήταν προαποφασισμένη»

Επιπρόσθετα, το δικηγορικό γραφείο Δημητριάδη αναφέρει ότι, «η επιδίωξη είναι ξεκάθαρη μια πρωτοφανής, άνευ ορίων, στοχοποίηση μας, που υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Σκοπός είναι να μετατεθούν οι ευθύνες για την εσφαλμένη εφαρμογή, τις ατέλειες και τα εγγενή -εκ σχεδιασμού- προβλήματα του προγράμματος πολιτογράφησης. Κάποιοι αναζητούν εξιλαστήρια θύματα. Δεν πρόκειται να γίνουμε θυσία στο βωμό αλλότριων συμφερόντων».

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η νομική διαδικασία, είναι ο μόνος θεσμικός δρόμος που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Για όλα και για όλους».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ισραήλ
Πρόεδρος: Οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή θα επηρεάσουν το πώς Κύπρος και Ελλάδα προσεγγίζουν την κατάσταση
Καταδίκασε την τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό ο Κόμπος-Ζήτησε αποκλιμάκωση στον πόλεμο, δείχνοντας τη διπλωματία
Πάνω από 5.000 φωτογραφίες είχε βγάλει στη Σούδα ο Αζέρος-Έστελνε το υλικό μέσα από ειδικό λογισμικό
Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή στο επίκεντρο της Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ
Πώς έγινε η τρομοκρατική επίθεση με δεκάδες νεκρούς στη Δαμασκό-Ανάμεσα στα θύματα και παιδιά
NBC News: Το Ιράν απείλησε τον Τραμπ με τρομοκρατικές επιθέσεις στις ΗΠΑ πριν πλήξει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις
Συνολικά είκοσι μία ειδικές πτήσεις από Λάρνακα-Συνεχίζονται και οι αφίξεις σκαφών από το Ισραήλ
Καίει το Τμήμα Δασών η έκθεση Ελεγκτικής για Ακάμα-Χάθηκε εγγυητική ενός εκατομμυρίου, αυξήθηκε κατά 135% το κόστος
Διασώθηκαν Ισραηλινοί που επέβαιναν σε σκάφος που έφυγε από την Κύπρο-Αποκοιμήθηκε ο καπετάνιος