Βγαίνει μπροστά το δικηγορικό Δημητριάδη για τα χρυσά διαβατήρια-«Ψευδείς και καθοδηγούμενες μαρτυρίες»

Μετά τα όσα τους καταλογίζονται σε σχέση με τα χρυσά διαβατήρια, στην αντεπίθεση βγαίνει το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Δημητριάδης, το οποίο μαζί με άλλα εννέα φυσικά και νομικά πρόσωπα παραπέμφθηκαν σε δίκη ενώπιων του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Δημητριάδης & ΣΙΑ ΔΕΠΕ, αναφέρει πως, «στην πάνω από μισό αιώνα επαγγελματική διαδρομή του, είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή αξιόπιστων νομικών συμβουλών σε ενδιαφερόμενους διεθνείς επενδυτές, στον τομέα ακινήτων, στην Κύπρο. Συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενδυνάμωση της τοπικής και της εθνικής οικονομίας. Η ποιότητα υπηρεσιών, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν οικοδομήσει με τους πελάτες μας ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ κατηγορητήριο για Δημητριάδη και άλλα εννέα πρόσωπα-Όσα είχε καταγράψει απόφαση του Ανωτάτου

Περεταίρω, το δικηγορικό γραφείο εξαπολυεί πυρά σχετικά με τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν από τη Νομική Υπηρεσία, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως βασίζονται σε ψευδείς και κατασκευασμένες μαρτυρίες.

Όπως αναφέρεται, «η έναρξη της νομικής διαδικασίας θα μας δώσει τη δυνατότητα, με θέσεις και επιχειρήματα, να αναδείξουμε την πραγματικότητα των γεγονότων, απέναντι σε ψευδείς και καθοδηγούμενες μαρτυρίες, αστήρικτες υποθέσεις, σαθρές εκτιμήσεις και αυθαίρετα συμπεράσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρώτη αντίδραση Δημητριάδη στο κατηγορητήριο-«Η στοχοποίησή μου ήταν προαποφασισμένη»

Επιπρόσθετα, το δικηγορικό γραφείο Δημητριάδη αναφέρει ότι, «η επιδίωξη είναι ξεκάθαρη μια πρωτοφανής, άνευ ορίων, στοχοποίηση μας, που υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Σκοπός είναι να μετατεθούν οι ευθύνες για την εσφαλμένη εφαρμογή, τις ατέλειες και τα εγγενή -εκ σχεδιασμού- προβλήματα του προγράμματος πολιτογράφησης. Κάποιοι αναζητούν εξιλαστήρια θύματα. Δεν πρόκειται να γίνουμε θυσία στο βωμό αλλότριων συμφερόντων».

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η νομική διαδικασία, είναι ο μόνος θεσμικός δρόμος που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Για όλα και για όλους».

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στο Παραλίμνι 39χρονη (pic)
Τουρίστες πήγαν για μπάνιο και κινδύνεψαν να πνιγούν μετά από καυγά-Διασώθηκαν από τις Αρχές
Έριχναν φωτοβολίδες πριν την έναρξη του Ανόρθωση-Ομόνοια-Χειροπέδες σε δύο ανήλικους
Έτρεχε η Πυροσβεστική-Κουζίνα οικίας έπιασε φωτιά λόγω χαλασμένου φούρνου
Τα έντεκα επεισόδια στα γήπεδα επί εποχής Παπαθεοδώρου-Από το Παπαδόπουλος στο Aλφαμέγα
Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Έλενας από την οικία της στη Λεμεσό (pic)
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
Καταζητούνται ο 43χρονος Παναγιώτης και η 25χρονη Μαρία για διάρρηξη και κλοπή (pic)
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pic)
Παίρνει θέση για την παύση Ελεγκτή ο ΠΔΣ και απαντά στις επικρίσεις για τους δικαστές