Νεκρός ο 42χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Άνδρας ασιατικής καταγωγής, αγνώστων στοιχείων, είναι το θύμα νέου θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή του Ύψωνα, με την Αστυνομίας να απευθύνει έκκληση για στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό οδηγού αυτοκινήτου που φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους ανέφερε ότι η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 8.00 το πρωί για το δυστύχημα και μέλη της εντόπισαν τον νεκρό ποδηλάτη παρά την συμβολή των οδών Αισώπου και Παπαϊωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη

Πρόκειται, συνέχισε, για τον 42χρονο Ιρανό Amin Rashidi Kavanroodi, αιτητή πολιτικού ασύλου, ο οποίος διέμενε στην Κύπρο χωρίς στενούς του συγγενείς.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριο Χαραλάμπους, αφού εξακριβώθηκε η ταυτότητα του άτυχου ποδηλάτη ενημερώθηκαν οι οικείοι του στο Ιράν.

Από τις εξετάσεις φαίνεται ότι παρασύρθηκε από όχημα, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή.

«Γίνονται εξετάσεις τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του ποδηλάτη όσο και την ανεύρεση του άγνωστου οχήματος», συνέχισε, ενώ κληθείς να αναφέρει κατά πόσο υπάρχουν ενδείξεις ότι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, είπε πως «ναι, υπήρχε κτύπημα στο ποδήλατο και στο ίδιο το σώμα του ίδιου του άνδρα».

Ερωτηθείς σχετικά, είπε πως γείτονες άκουσαν το δυστύχημα αλλά δεν είδαν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε.

Ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού έκανε έκκληση στο κοινό, αν γνωρίζει οτιδήποτε για το νέο θανατηφόρο, να επικοινωνήσει είτε με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, είτε με την Τροχαία Λεμεσού είτε με την τηλεφωνική γραμμή 1460.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος προς Λεμεσό μετά από σχεδόν δέκα ώρες ταλαιπωρίας
Πολλαπλά κατάγματα υπέστησαν οι οδηγοί των δύο φορτηγών-Εκτινάχθηκε ο ένας, εγκλωβίστηκε ο άλλος
Ψηλά στην ΕΕ η Κύπρος το 2024 στις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες σε απόλυτους αριθμούς
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως η σορός του μικρού Εμίλ είχε μπει σε καταψύκτη για αρκετό καιρό
Σφοδρή επίθεση Λετυμπιώτη σε δύο μέτωπα-«Διαφωνεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ με αποφάσεις του ΔΗΣΥ»
Αυτόν εξακολουθεί να αναζητεί η Αστυνομία για τα ρόπαλα στο Στέλιος Κυριακίδης
Άφησαν τον Άγιο Φίλωνα αφύλαχτο στα κατεχόμενα και τουρίστες κλέβουν ψηφίδες από τα μωσαϊκά
Με ενστάσεις και τεχνικά προβλήματα συνεχίστηκε η δίκη για Al Jazeera-Αναβλήθηκε η κατάθεση μάρτυρα
Ανέπεμψε στη Βουλή το Νόμο για τους χρονοδιακόπτες στα φώτα τροχαίας ο Πρόεδρος-Πυρά ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση
Ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει την κακομεταχείριση των φοιτητών που συνελήφθησαν στις διαδηλώσεις