Έβαλαν κουκούλες, πήραν μπογιές και αυγά και προκάλεσαν ζημιές σε σχολείο-Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε σχολική μονάδα στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία. Τα ξημερώματα σήμερα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, να εξέρχονται από το σχολείο και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.45π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία, ότι εντός σχολικής μονάδας, στη Λευκωσία, βρίσκονταν δύο πρόσωπα με κουκούλες. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τα δύο πρόσωπα να εξέρχονται του περιφραγμένου χώρου του σχολείου.

Τα πιο πάνω πρόσωπα ανακόπηκαν από τους αστυνομικούς για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 17χρονο και 18χρονο, κάτοικοι Λευκωσίας, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους τρία δοχεία με μπογιά, ρολά μπογιατίσματος και τρεις δωδεκάδες αυγά.

Από έρευνα που διενεργήθηκε εντός του σχολείου, εντοπίστηκε ζημιά σε τοίχο του κτηρίου, όπου αναγράφηκαν συνθήματα με μπογιά.

Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκαν γραπτώς και ακολούθως αναχώρησαν, για να κλητευθούν αργότερα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος καταγγέλλει 989 εναέριες και 45 θαλάσσιες παραβιάσεις από Τουρκία στον ΟΗΕ
Χειροπέδες σε 19χρονο στη Λεμεσό που είχε στην κατοχή του ναρκωτικά
Τραμπ: Το Ισραήλ συμφώνησε στους όρους για εκεχειρία 60 ημερών στη Γάζα
Στις φλόγες όχημα 54χρονης στη Λακατάμια-Επηρεάστηκαν και άλλα δύο αυτοκίνητα
Το σκεπτικό ΥΠΑΝ για την παράταση φοίτησης στα ειδικά σχολεία-Ζητά ολιστική πολιτική το αναπηρικό κίνημα
Ι. Καργαρώτος: Η μείωση της βλάβης στο κάπνισμα μπορεί να προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα στη δημόσια υγεία
Από την κουμπαροκρατία που κατήγγειλε ο Κληρίδης στην απόλυση της Βαρωσιώτου-Πλήττεται η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
Αδιέξοδο στη φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων-Εξαντλούνται οι διαθέσιμες δομές
Ο καθένας στον δικό του ΚΕΝΤΡ(ικ)Ο δρόμο στις Βουλευτικές αλλά με ευδιάκριτα σημεία διασταύρωσης
Ξανάρχισε το τροπάρι με τους σφετεριστές ο Τατάρ-Ξεκίνησε blame game ενόψει Νέας Υόρκης