Η πρώτη αντίδραση από τον ηγέτη του Ιράν με τη δολοφονία Νασράλα-«Το Ισραήλ δεν μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στη Χεζμπολάχ»

Την πεποίθηση πως η δολοφονία του Νασράλα δεν μπορεί να προκαλέσει μεγάλο ρήγμα στη δομή της Χεζμπολάχ, εξέφρασε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ, στην πρώτη του δήλωση μετά τις ανακοινώσεις του ισραηλινού στρατού. Παράλληλα, κάλεσε τον μουσουλμανικό κόσμο να σταθεί στο πλευρό του λιβανέζικου λαού και της Χεζμπολάχ.

Ο Χαμενεΐ, που έχει μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος με αυξημένη ασφάλεια, τόνισε ότι «το Ισραήλ θα πρέπει να γνωρίζει πως δεν μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στην ισχυρή δομή της Χεζμπολάχ», χωρίς να αναφέρεται ευθέως στη δολοφονία του Νασράλα.

«Οι σιωνιστές εγκληματίες πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι πολύ μικροί και δεν μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στην ισχυρή δομή της Χεζμπολάχ στο Λίβανο. Όλες οι δυνάμεις αντίστασης στην περιοχή στέκονται στο πλευρό της Χεζμπολάχ» είπε ο Ιρανός ηγέτης, προσθέτοντας πως «η μοίρα αυτής της περιοχής θα αποφασιστεί από τις δυνάμεις αντίστασης, με επικεφαλής τη Χεζμπολάχ... ο Λίβανος θα κάνει τον κακό και απόκληρο εισβολέα να μετανιώσει για τις πράξεις του».

Επεσήμανε, ακόμα, ότι «η κυρίαρχη τρομοκρατική συμμορία του σιωνιστικού καθεστώτος δεν έχει πάρει μάθημα από τον εγκληματικό πόλεμο που διεξάγεται εδώ και ένα χρόνο στη Γάζα».

Και συμπλήρωσε: «Οφείλουν όλοι οι μουσουλμάνοι να σταθούν στο πλευρό του λιβανέζικου λαού και της Χεζμπολάχ, που είναι υπερήφανοι για τις δυνατότητές τους, και να βοηθήσουν να αντιμετωπιστεί το σφετεριστικό, άδικο και κακόβουλο καθεστώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Όχημα χτύπησε πεντάχρονο παιδάκι που διασταύρωνε διάβαση πεζών με τους γονείς του
Μπήκε ανενόχλητος με όπλο σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη και σκότωσε τέσσερα άτομα
ΒΙΝΤΕΟ: Ορκίστηκαν πίστη εις την πατρίδα οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες
Συνεδριάζει και εξετάζει το πόρισμα της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας
Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για τους πληγέντες-«Επαρκείς οι ποσότητες υλικής βοήθειας»
Ζητά παραιτήσεις από Κυβέρνηση το Άλμα-«Ενώ η κοινωνία ζητά ευθύνες, ο Πρόεδρος στήνει επικοινωνιακά shows»
Ασταμάτητο το αίμα στην άσφαλτο... Δεύτερος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες, νέο θύμα ο 20χρονος Κυριάκος
Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια με οδηγό ένα οκτάχρονο παιδί
Δεν τέθηκε θέμα ανασχηματισμού υποστηρίζει ο Πάλμας-«Τα πολιτικά πρόσωπα ανά πάσα στιγμή υπόκεινται στην κρίση του ΠτΔ»
«Παρακάλεσέ με, ζήτα συγγνώμη»-Η μαρτυρία ασθενή που κατήγγειλε γιατρό για φακελάκι