Βίντεο από το αρχηγείο των IDF την ώρα που εκτελείται το σχέδιο δολοφονίας του Νασράλα

«Όποιος απειλεί το κράτος του Ισραήλ, θα γνωρίζει, πλέον, πως ξέρουμε πώς να τον φτάσουμε - στο βορρά, στο νότο και σε πιο απομακρυσμένα μέρη».

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου στρατού, Χέρτζι Χαλέβι, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του γενικού γραμματέα της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Παράλληλα, οι IDF έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από το αρχηγείο τους, την ώρα που εξελισσόταν η επιδρομή στη Βηρυτό, που σκότωσε τον Νασράλα. Παρών ήταν και ο υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ.

Σύμφωνα με τον Χαλέβι, «αυτό δεν είναι το τέλος της επιχείρησής μας» και πρόσθεσε ότι η επίθεση στην οποία σκοτώθηκε ο Νασράλα είχε σχεδιαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα «και εκτελέστηκε την κατάλληλη στιγμή με πολύ αιχμηρό τρόπο». Πρόσθεσε, ακόμα, ότι οι IDF «κινούνται για να προετοιμάσουν και τα επόμενα χτυπήματα» και ότι υπάρχει «ρεκόρ ετοιμότητας σε όλους τους τομείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς και ρουκέτες
Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Διπλωματικός πυρετός για τη Γάζα-Ο Νετανιάχου πάει στον Τραμπ
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Μετά τους Βορειοκορεάτες οι Ρώσοι στρατολογούν και Κουβανούς-Η περιπέτεια του Φρανσίσκο στο μέτωπο
Ίδρυσε το «κόμμα της Αμερικής» ο Έλον Μασκ-Πού στοχεύει, πόσο μπορεί να βλάψει τον Τραμπ
Ο Δαλάι Λάμα, παγκόσμιο σύμβολο του θιβετιανού πολιτισμού και της αντίστασης, έγινε 90 ετών
Μαχητικό F-16 αναχαίτισε ιδιωτικό αεροσκάφος πάνω από γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Νιου Τζέρσεϊ
Ο Νετανιάχου χαρακτηρίζει ως απαράδεκτες τις απαιτήσεις της Χαμάς εν όψει των συνομιλιών για τη Γάζα