Βίντεο από το αρχηγείο των IDF την ώρα που εκτελείται το σχέδιο δολοφονίας του Νασράλα

«Όποιος απειλεί το κράτος του Ισραήλ, θα γνωρίζει, πλέον, πως ξέρουμε πώς να τον φτάσουμε - στο βορρά, στο νότο και σε πιο απομακρυσμένα μέρη».

Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου στρατού, Χέρτζι Χαλέβι, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του γενικού γραμματέα της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Παράλληλα, οι IDF έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από το αρχηγείο τους, την ώρα που εξελισσόταν η επιδρομή στη Βηρυτό, που σκότωσε τον Νασράλα. Παρών ήταν και ο υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ.

Σύμφωνα με τον Χαλέβι, «αυτό δεν είναι το τέλος της επιχείρησής μας» και πρόσθεσε ότι η επίθεση στην οποία σκοτώθηκε ο Νασράλα είχε σχεδιαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα «και εκτελέστηκε την κατάλληλη στιγμή με πολύ αιχμηρό τρόπο». Πρόσθεσε, ακόμα, ότι οι IDF «κινούνται για να προετοιμάσουν και τα επόμενα χτυπήματα» και ότι υπάρχει «ρεκόρ ετοιμότητας σε όλους τους τομείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των Γερμανικών Εκλογών
Έκτακτη σύνοδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για άμυνα και Ουκρανία αρχές Μαρτίου
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
«Βαρόνους του χάους» χαρακτήρισε τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων ο Ερντογάν
«Το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία»-Τρόμος στους Τούρκους για την άνοδο του ακροδεξιού AfD
Ντυμένοι αποκριάτικα αλλά και… γυμνοί προσήλθαν οι Γερμανοί στις κάλπες
Μητέρα και γιος δολοφονήθηκαν πριν 45 χρόνια-Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα
Ο Ισραέλ Κατζ καλεί τους IDF να προετοιμαστούν για «παρατεταμένη» παραμονή στη Δυτική Όχθη