Στις ελεύθερες περιοχές δείχνει τον «Κομμωτή» το στίγμα του κινητού του-Αγώνας δρόμου και... κρυφτούλι με την Αστυνομία

Στις ελεύθερες περιοχές φαίνεται να βρίσκεται ακόμη ο ισοβίτης Θεόδωρος Θεοφάνους, ο οποίος απέδρασε από τα χέρια αστυνομικών και δεσμοφυλάκων κατά την μεταφορά του στην οικία του στην Πάφο, όπου είχε εγκριθεί η σχετική άδεια του από την Διεύθυνση των Φυλακών στις 18 Σεπτεμβρίου, όπως και οι 23 καλεσμένοι του που συμμετείχαν στον πάρτι.

Αυτό αναφέρεται από πηγές από πλευράς Αστυνομίας, οι οποίες στηρίζονται στο γεγονός πως το κινητό του ισοβίτη εκπέμπει σήμα στις ελεύθερες περιοχές. Εξάλλου, ο ανακριτής της υπόθεσης ανέφερε ενώπιον του Δικαστηρίου, πως το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, δηλαδή την επόμενη ημέρα της απόδρασης, συγγενικό πρόσωπο του ισοβίτη ανέφερε στην Αστυνομία πως είχε επικοινωνήσει μαζί του, από το κινητό του τηλέφωνο, στις 07:39.

Είναι για αυτό το λόγο, που η Αστυνομία θεωρεί πως ο ισοβίτης ακόμη βρίσκεται στις ελεύθερες περιοχές και δεν κατάφερε να διαφύγει στα κατεχόμενα, εξού και τα μέλη της Δύναμης, επιδίδονται σε ένα αγώνα δρόμου προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Προς αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη της Αστυνομίας ακολουθούν το σήμα που εκπέμπει το κινητό του ισοβίτη, με τις έρευνες χθες βράδυ να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό, ωστόσο λίγο αργότερα το σήμα του κινητού έδειχνε άλλη κατεύθυνση την οποία ακολουθήσαν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στα οδοφράγματα και στα λιμάνια έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας και δόθηκαν οδηγίες για ελέγχους, δεδομένου πως σε κάποιες περιπτώσεις το σήμα του κινητού του «Κομμωτή» εξέπεμπε από περιοχές όπου κοντά υπάρχουν οδοφράγματα αλλά και γκρίζα σημεία, από τα οποία ενδεχομένως να γίνει προσπάθεια να διαφύγει στα κατεχόμενα.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη και σε παγκύπρια βάση, με πάνοπλα μέλη της Αστυνομίας να βρίσκονται συνεχώς σε ετοιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εκτεθειμένη ξανά η Αστυνομία, «απογυμνωμένη μαρτυρία» για πατέρα και φίλο-Αφέθηκαν ελεύθεροι, παραδέχθηκε ο 26χρονος

Δειτε Επισης

Βλάβη σε πλυντήριο προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στο Φρέναρος-Εξήλθαν έγκαιρα οι ένοικοι
Νεκρός κάτω από το όχημα του εντοπίστηκε 58χρονος στη Λεμεσό-Ατύχημα δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις
Κατάδικος αλλά έξω υπό όρους ο 26χρονος που βοήθησε «Κομμωτή»-Μιλούσαν μέσω Instagram, παραδέχθηκε αλλά...
Εκτεθειμένη ξανά η Αστυνομία, «απογυμνωμένη μαρτυρία» για πατέρα και φίλο-Αφέθηκαν ελεύθεροι, παραδέχθηκε ο 26χρονος
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 31χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Περιστερώνα
Απουσιάζει εδώ και οκτώ ημέρες από το χώρο διαμονής του στην Κακοπετριά 38χρονος
Συνελήφθη στην Κύπρο 35χρονος καταζητούμενος για υπόθεση απαγωγής στη Γερμανία
Πυροβολισμοί κατά καφενείου στην Πάφο-ψάχνουν κίνητρο και δράστη οι Αρχές
Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για εθελοντική κατάταξη-Tα κίνητρα που θα προωθήσει το Υπουργείο Άμυνας
Το αίσθημα ασφάλειας που έγινε ανέκδοτο και η κοινωνία που γελά για να μην κλαίει