Ανακοίνωσαν επίσημα το θάνατο Νασράλα-«Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

Τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα κατά τη διάρκεια των χθεσινών βομβαρδισμών στη Βηρυτό, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός το πρωί του Σαββάτου. 

Με μια λιτή, αρχική, ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Twitter, οι IDF ανέφεραν πως «ο Χασάν Νασράλα δεν θα μπορεί πλέον να τρομοκρατεί τον κόσμο».


Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες πλήθαιναν οι εκτιμήσεις στο Ισραήλ πως ο γενικός γραμματέας και φυσικός ηγέτης της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε χθες από την επίθεση στα κεντρικά της οργάνωσης στη Νταχά της Βηρυτού. Σύμφωνα με αναφορές, στην ίδια επίθεση σκοτώθηκαν ο διοικητής του νότιου μετώπου της οργάνωσης, Αλί Κάρτσι, καθώς και ο διοικητής της Δύναμης Κουντς στη Συρία και τον Λίβανο, Νιλ Φαρουσιάν.

Ο εκπρόσωπος των IDF, Ντάνιελ Χαγκάρι δήλωσε ότι το αρχηγείο της Χεζμπολάχ που δέχθηκε την επίθεση βρίσκεται κάτω από κτίρια κατοικιών και ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις οδηγίες της διοίκησης εσωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Στις ακτές των ΗΠΑ το τσουνάμι μετά τον σεισμό στη Ρωσία-Οι Αρχές υποβαθμίζουν τον κίνδυνο για τη Χαβάη
Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 18 τραυματίες από ρωσικό πλήγμα σε στρατόπεδο εκπαίδευσης στην Ουκρανία
BINTEΟ: Στην Ιαπωνία περιμένουν να χτυπήσει το τσουνάμι-Οι κάτοικοι στην Χοκάιντο ανέβηκαν στις στέγες κτηρίων
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Στη Χαβάη και την Αλάσκα τα πρώτα κύματα τσουνάμι μετά τον σεισμό μαμούθ 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να δημιουργηθεί το τσουνάμι και να χτυπήσει τις ακτές
Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Συρία
Ο Νετανιάχου επικρίνει τον Στάρμερ για σχέδιο αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 8,7 Ρίχτερ στη Ρωσία-Προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε όλο τον βόρειο Ειρηνικό
Υπουργοί Εξωτερικών 15 χωρών καλούν σε αναγνώριση της Παλαιστίνης και απαιτούν εκεχειρία
Νέο τελεσίγραφο Τράμπ στον Πούτιν-«Σε δέκα μέρες κυρώσεις αν δεν καταλήξει σε εκεχειρία με Ουκρανία»