Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε

Συνελήφθη την Παρασκευή, σε σπίτι στην Κερατέα, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Πληροφορίες θέλουν και τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού να έχει συλληφθεί.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια είχε εξαφανιστεί, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.

Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Νόμιμα πήρα το παιδί» υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας για την αρπαγή του νεογέννητου

Πριν από δύο μέρες, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είχε υποστηρίζει ότι νόμιμα έδρασε για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Όπως είχε πει στον ΑΝΤ1 δεν του έχει επιβληθεί καμία νομική ενέργεια που να απαγορεύει όσα έκανε.

«Όλα όσα γράφονται ότι καταζητούμαι μετά την αφαίρεση του παιδιού είναι ψέματα. Μόλις χθες μίλησα με την αξιωματικό υπηρεσίας της Υπηρεσίας Ασφαλείας Πλατείας Συντάγματος και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στο νοσοκομείο, εξάλλου, ουδέποτε “εισέβαλα” όπως λένε. Κλήθηκα φανερά, για ζήτημα υγείας του παιδιού, από την διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής, και πήγα κανονικά σε ώρες επισκεπτηρίου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πράξη με την οποία, ούτε να μου αφαιρείται η γονική μέριμνα ή η επιμέλεια, ούτε να μου απαγορεύεται η προσέγγιση του παιδιού» ειχε πει ειδικότερα ο Καλαϊτζιδάκης.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Εξέφρασε φόβους για επίθεση προ εβδομάδων ο Πριέτο-Στο κάδρο των ερευνών πεζός που καταγράφηκε από κάμερα
Χάθηκαν τα ίχνη του 39χρονου Νικόλα Κλεοβούλου (pic)
Δεκαπέντε εξώδικα για σπατάλη νερού στη Λάρνακα μετά από ελέγχους σε υποστατικά
Στόχος εμπρηστών ο σκάουτερ της Ανόρθωσης (pics)
Παραδόθηκε στον ανακριτή το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη-«Στα έλαια των μηχανών αποδίδει την πυρόσφαιρα»
«Ετυμηγορία» Ελεγκτικής για Δικαστική Υπηρεσία-Υπόνοιες για ρουσφέτι με έργο σε πρώην πρόεδρο, σκιές για δικηγόρους με νομική αρωγή
Πυρπόλησαν όχημα 60χρονου στη Λάρνακα
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Χειροπέδες σε 17χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα
Επί τάπητος αλλαγές για την αδειοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων-Αναζητούνται λύσεις για τα Airbnb