Παραθέτει γεύμα ο ΠτΔ τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας

Γεύμα με τους Μονίμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας θα έχει σήμερα, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζοντας τις επαφές του στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος εργασίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επαναλάβει την ετοιμότητα του για επανέναρξη των συνομιλιών άμεσα και την προσήλωσή του στο πλαίσιο που καθορίζουν τα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ.

Θα ενημερώσει, επίσης, για την πρόσφατη συνάντηση του με τον ΓΓ των ΗΕ και για την πρωτοβουλία του ΓΓ για σύγκληση κοινής συνάντησης, πρωτοβουλία που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η ελληνοκυπριακή πλευρά χαιρετίζουν αλλά και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς ενίσχυσή της.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί αντιπροσωπεία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-Καναδά, ενώ το βράδυ θα παραστεί και θα μιλήσει σε δείπνο που παραθέτει προς τιμή του η ομογένεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Αποτελεί πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος»
Έτοιμος να στηρίξει την υποψηφιότητα Αναστασίου ο Χαννίδης-Θέτει ως προϋπόθεση την αποκατάσταση διαγραφέντων
«Στόχος είναι να φέρουμε τη νεολαία της Κύπρου πιο κοντά»
Υπ. Άμυνας: Μένουμε στρατευμένοι στον αγώνα για ελευθερία
Σκέψεις για τριπλή απόσυρση στην ΕΔΕΚ-Το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων με τον Νίκο Αναστασίου
Πρόεδρος: Ο σεβασμός και η εκτίμηση προς την πολύτεκνη μάνα, μετουσιώνεται σε πράξεις
Ε. Ηλία: Στις υψηλές προτεραιότητες του Προέδρου το ζήτημα των αγνοουμένων
Προανήγγειλε διεύρυνση του επιδόματος τέκνου ο Πρόεδρος-«Τρίτη δέσμη μέτρων για δημογραφικό αρχές του 2026»
Προκαταρτική ημερομηνία εντός Μαΐου για συνάντηση συμφώνησαν Πρόεδρος και Ολγκίν
Ν. Χριστοδουλίδης: Θα μπούμε στη Ζώνη Σένγκεν το 2026, γίνεται τεράστια προσπάθεια