Έναρξη Μαθημάτων Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λεμεσού

Η έναρξη των μαθημάτων του Ανοικτού Σχολείου για το σχολικό έτος 2024-25 είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, ενώ από φέτος επεκτείνεται, αφού συνενώνεται με το Δημοτικό Διαμέρισμα Μέσα Γειτονιάς, ανακοίνωσε ο Δήμος Λεμεσού.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του «ο θεσμός του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λεμεσού, ο οποίος προάγει την ποιοτική εκπαίδευση και την κοινωνική συνοχή προσφέροντας ευκαιρίες δια βίου μάθησης, θα λειτουργήσει φέτος για 15η χρονιά με σημαντικές αλλαγές».

Από το σχολικό έτος 2024-25, προστίθεται, το Ανοικτό Σχολείο Λεμεσού θα ενωθεί με το Ανοικτό Σχολείο Μέσα Γειτονιάς, δημιουργώντας ένα ενιαίο πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

«Αυτή η ενοποίηση αναβαθμίζει τον θεσμό και διευρύνει την ποικιλία των μαθημάτων, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στους δημότες μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 9,6 εκατ. ευρώ
Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» παραμένει ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Επαναφορά νομοσχεδίου για κέντρα αποκατάστασης στην αρχική του μορφή ζητά η ΚΥΣΟΑ
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων