Νέα υπόθεση σφετερισμού Ελληνοκυπριακών περιουσίων στα κατεχόμενα-Χειροπέδες σε 60χρονη

Άλλη μια υπόθεση σφετερισμού Ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 60χρονης Ευρωπαίας υπηκόου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω γυναίκα έφθασε στην Κύπρο από χώρα της Ευρώπης στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης, στο πλαίσιο της διερεύνησης υποθέσεων που άπτονται σφετερισμού περιουσιών στα κατεχόμενα.

Με βάση τις πληροφορίες που είχε ενώπιον της η Αστυνομία, η 60χρονη φέρεται να διαφήμιζε και να προωθούσε περιουσίες που είναι κτισμένες σε γη Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενά.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, την ίδια ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη δυο δικαστικές διαδικασίες, που αφορούν υποθέσεις σφετερισμού. Πρόκειται για τον Σιμόν Αϊκούτ και την 49χρονη Γερμανίδα, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά αδικήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera