Λίγο πριν την απόδραση λήφθηκε η φωτογραφία του «Κομμωτή»-Αυξάνονται τα ερωτήματα

Αυξάνονται τα ερωτήματα που εγείρονται γύρω από την απόδραση του 42χρονου ισοβίτη, γνωστός ως «Κομμωτής», με την Αστυνομία να αποκαλύπτει πως η φωτογραφία του είχε ληφθεί χθες, λίγο πριν αποδράσει.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος ανέφερε ότι, η μια εκ των φωτογραφιών που χρησιμοποιήθηκαν από τις Αρχές στην έκκληση προς το κοινό για πληροφορίες για τον εντοπισμό του, είχε ληφθεί κατά τη χθεσινή άδεια που δόθηκε στον Δώρο Θεοφάνους για μετάβαση στο πατρικό του.

Η φωτογραφία αυτή, εγείρει ακόμη περισσότερα ερωτήματα για τη διαχείριση των Αρχών, καθώς ο ισοβίτης διακρίνεται σε εξωτερικό χώρο της οικίας, να κάθεται με τρίτα πρόσωπα, χωρίς χειροπέδες.

Πρόκειται για την πιο κάτω φωτογραφία:

20240926_133626.width-800

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές