Πληροφορίες για συνεργό του «Κομμωτή»-Όλα δείχνουν οργανωμένο σχέδιο απόδρασης

Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του δραπέτη Θεόδωρου Θεοφάνους, άλλως «Κομμωτής», που καταδικάστηκε για το φόνο της εγκύου και της τρίχρονης κόρης της σε ισόβια και 35 χρόνια φυλάκιση αντίστοιχα, έγκλημα το οποίο διαπράχθηκε το 2011.

Μετά την απόδραση η Αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό, ωστόσο μετά τις εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή όπου είχε μεταβεί στην πατρική του οικία για επίσκεψη, αλλά και στις γύρω περιοχές, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο κάδρο βρίσκονται πληροφορίες που θέλουν τον «Κομμωτή» να είχε συνεργό και τον ανέμενε πιθανών με μοτοσικλέτα, σε σημείο στο οποίο επιβιβάστηκε και τράπηκαν σε φυγή.

Σε ένα τέτοιο σενάριο διαπιστώνεται πως το σχέδιο του «Κομμωτή» ήταν οργανωμένο και προσχεδιασμένο πιάνοντας στον ύπνο Κεντρικές Φυλακές και Αστυνομία, που υποτίμησαν τους κινδύνους, ανεξαρτήτως αν επρόκειτο για ισοβίτη που καταδικάστηκε για βίαιο έγκλημα και θεωρείτο πρόσωπο υψηλού κινδύνου. Σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί, η Αστυνομία επιστράτευσε ελικόπτερο και drone ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής τα ίχνη του, ενώ προκύπτουν τεράστια ερωτήματα ως προς τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υποτίμησαν τον κίνδυνο, τους... κούρεψε τα μέτρα ο «Κομμωτής»-Ερωτήματα και ευθύνες για Κεντρικές και Αστυνομία

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ισοβίτης μεταφέρεται για επίσκεψη στην πατρική του οικία, αφού η τελευταία φορά, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τις Κεντρικές Φυλακές, είχε μεταφερθεί ξανά περί τα τέλη Ιουνίου.

Επίσης, ο ισοβίτης γνώριζε ότι σήμερα θα μεταφερόταν για επίσκεψη στην πατρική του οικία κι ως εκ τούτου έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο του. Μετά την απόδρασή του, έγιναν έρευνες στο κελί του χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απέδρασε ο ισοβίτης και... σίγησε ο ασύρματος που άλλοτε ήταν στη διαπασών-Καυτή πατάτα η ανάληψη ευθυνών
H πρώτη απόδραση ισοβίτη μετά την... Αλ Καπόνε εποχή-Είχαν παραιτηθεί Αρχηγός, Διευθυντής Φυλακών και Υπουργός
Σε διαθεσιμότητα μέχρι τις 25 Οκτωβρίου οι τρεις ΜΜΑΔίτες για την απόδραση του «Κομμωτή»
Συνελήφθη ο πατέρας του ισοβίτη και ακόμη ένα πρόσωπο-Άφαντος ακόμη ο «Κομμωτής»
Πληροφορίες για συνεργό του «Κομμωτή»-Όλα δείχνουν οργανωμένο σχέδιο απόδρασης
Ενημέρωση για το θέμα με λίστα υποψηφίων δικαστών ΕΔΔΑ θα ζητήσουν οι Βουλευτές
Η απόρριψη της λίστας των δικαστών και οι επόμενες κινήσεις-Η διαδικασία που ακολουθείται για την επιλογή
Έκλεψαν εργαλεία πέραν των 800 ευρώ από αποθήκη-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα
Υποτίμησαν τον κίνδυνο, τους... κούρεψε τα μέτρα ο «Κομμωτής»-Ερωτήματα και ευθύνες για Κεντρικές και Αστυνομία
Απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στην Κακοπετριά 38χρονος (pic)