Κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 24χρονο-Με τραύμα στην παλάμη 27χρονος

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προέβη 27χρονος, ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 27χρονο και όπως ανέφερε τον απείλησε και με πιστόλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:30 το μεσημέρι της Τετάρτης λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, σε περιοχή στη Λάρνακα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν ένα 27χρονο με τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη του χεριού του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην καταγγελία του, φαίνεται ότι δέχθηκε επίθεση από συγκεκριμένο πρόσωπο, ηλικίας 24 ετών, ο οποίος φέρεται να του επιτέθηκε με μαχαίρι, ενώ του υπέδειξε ένα πιστόλι και τον απείλησε.

Τα μέλη της Αστυνομίας άρχισαν τις έρευνες και 20 λεπτά μετά την καταγγελία, εντόπισαν ένα πρόσωπο να κινείται πεζό, το οποίο ανέκοψαν και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 24χρονο που κατήγγειλε ο 27χρονος. Από τις έρευνες της Αστυνομίας, στην κατοχή του 24χρονου εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και ένα ομοίωμα πιστολιού.

Τα μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν τον 24χρονο. Οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Δειτε Επισης

Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
Προσεχώς νέα σχέδια επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων-Προσπάθεια να επωφεληθούν ευάλωτοι και μεσαία τάξη
Το σκεπτικό του δήμου Λευκωσίας για το άνοιγμα της Μακαρίου-Διασκέδασε ανησυχίες ο Προύντζος
Νέα ένταση στη Επ. Ελέγχου για Αμπράμοβιτς-Καταγγέλλει παρέμβαση Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης, διαψεύδει ο Χάρης
Δεν παρουσιάστηκε μάρτυρας στην δίκη Al Jazeera-Αναβολή μέχρι τις 4 Ιουνίου
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχή στη Λάρνακα-Χαλάζι και έντονες βροχές στη Λευκωσία
Ούτε καν φωτογραφία με τον Πρόεδρο δεν θέλει ο Τατάρ-Λέει «όχι» σε κάθε συζήτηση και τον χαρακτηρίζει «αναξιόπιστο»