Ο… Παττακός στην κυπριακή Βουλή

Τις κατηγορίες εις βάρος του ότι επιχείρησε να διαπράξει θεσμικό πραξικόπημα φαίνεται να διακωμωδεί ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας, ο οποίος παραμένει απτόητος από την κριτική που δέχθηκε και, ιδιαίτερα ευδιάθετος, έκανε και πλάκα με το θέμα.

Εισερχόμενος στην αίθουσα όπου θα συνεδρίαζε η Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, ανακοίνωσε σε όλους πως είναι ο… Πατακκός και έκανε πραξικόπημα, αναφερόμενος προφανώς στον δικτάτορα Στυλιανό Παττακό. Ρώτησε, μάλιστα, τους άλλους βουλευτές «εν εφοήθηκε κανένας που εσάς που εμπήκα, έννε;».

Στον κ. Κουλία υποδείχθηκε πως δεν έκανε πραξικόπημα αλλά θα έκανε και ο ίδιος χαμογελώντας πήρε τη θέση του στα έδρανα. Πάντως, ως ο πιο συχνός υμνητής του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου εντός της Βουλής, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν αναπολεί την Χούντα των Συνταγματαρχών.

Δειτε Επισης

Από πότε η ανάγκη για δικαίωση είναι αδίκημα και τιμωρείται;
«Τσίκνωσε» το αφήγημα Αρχηγού, Υπαρχηγού και Χαρτσιώτη περί μηδενικής ανοχής
Τα παράπονα για τις διαρροές στα ΜΜΕ και το μεγάλο ερώτημα
«Κάμετε τα λιλλίτσια, οι κάμερες εν δουλεύκουν καλά»
Με δύο προέδρους η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής
Ξανά μανά με το σύστημα ψηφοφορίας στην Ολομέλεια-«Ετταπάραν ούλλα»
Επέστρεψαν στην διά χειρός ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Ορθός ο Δικαστής...
Η διαρροή για τις διαρροές....
Εμπρός της Eισαγγελίας παλικάρια... Δημόσιος κατήγορος πήγε Δικαστήριο με γραβάτα της ΑΕΚ