Εργασίες καθαρισμού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου–Λάρνακας

Εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος στην έξοδο Κοφίνου – Λάρνακας, θα διεξάγονται αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή από το Τμήμα Δημοσίων Εργων.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρεται ότι «την Πέμπτη και την Παρασκευή 26 και 27 Σεπτεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος και του ερείσματος στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, προς τον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας. Οι εργασίες θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 08:30 -14:30».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα παραμένει κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας (ταχεία) με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δυναμιτίζει το κλίμα πριν την πενταμερή o Tατάρ-Διαμαρτυρήθηκε στον Γκουτέρες για συλλήψεις σφετεριστών
Νεκρός γνωστός βιομήχανος χάλυβα και η οικογένειά του από πτώση αεροσκάφους στις ΗΠΑ
Διαμαρτύρεται για τις συλλήψεις Ρώσων δημοσιογράφων στο Αζερμπαϊτζάν η Μόσχα
Δεν αποκλείει απέλαση Μασκ ο Τραμπ-«Δεν ξέρω, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά»
Μετέτρεψε το βαν του σε αποθήκη για τα αδασμολόγητα καπνικά ο 60χρονος-Απασχόλησε ξανά τις Αρχές
Ανοίγει την ερχόμενη Τρίτη η πλατφόρμα για αιτήσεις για ηλεκτροκίνηση-Οι χορηγίες που παραχωρεί το κράτος
Σαρώνει την Ευρώπη ο καύσωνας-Κλείνουν σχολεία στη Γαλλία, περιορίζονται οι υπαίθριες εργασίες στην Ιταλία
Έντονος ο Κέττηρος για τις προσφυγικές κοινότητες-Ζητά στρατηγικό σχεδιασμό
Χειροπέδες και σε 15χρονο για την επίθεση και ληστεία ζεύγους στην Πάφο
Το 2026 στη Βουλή η ειδική νομοθεσία για αναπηρία-Βάλλουν κατά Υφυπουργείου Πρόνοιας οι οργανώσεις