Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή του 60χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαία σύγκρουση

Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέγραψε η νεκροτομή επί της σορού του 60χρονου Λάμπρου Μαυρομμάτη, που έσβησε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή Ατσά στη Λευκωσία.

Τη νεκροτομή διενήργησε η επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, από τη νεκροτομή διαφάνηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων καθώς και πλήρης διατομή σπονδυλικής στήλης και συστοίχου νωτιαίου μυελού.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει να απευθύνει έκκληση στο κοινό για πληροφορίες, σε σχέση με τη θανατηφόρα οδική σύγκρουση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το θανατηφόρο σημειώθηκε γύρω στις 5.55 το πρωί της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος, στην κατεύθυνση προς Τρόοδος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος στην κατεύθυνση προς Λευκωσία και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα, ηλικίας 21 ετών.

Ο 60χρονος, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Οι τρεις επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, μεταφέρθηκαν προληπτικά για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Κυπερούντας. Αφού έτυχαν περίθαλψης, πήραν εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε από το Εφετείο Ρώσος εκζητούμενος
Ξεκίνησε η συζήτηση για δημοσίευση των σημείων που τοποθετούν κάμερες-Στόχος η μείωση της καχυποψίας
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη
Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Το Πεντάγωνο έδειξε πώς λειτουργούν οι βόμβες που έριξαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς για δολοφονία Θανάση-Προκλήσεις και βαριές κουβέντες από τον τότε σταθμάρχη
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ στη Γαλλία-Πάνω από 2,5 εκατ. ανακλήσεις
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα