Πώς έστησαν την αδιανόητη τηλεφωνική απάτη με θύμα τον 13χρονο-«Η μάνα σου τραυμάτισε ένα κορίτσι»

Αδίστακτοι έχουν γίνει επιτήδειοι που επιδίδονται σε τηλεφωνικές απάτες. Μάλιστα, δεν διστάζουν να τρομοκρατήσουν ακόμα και μικρά παιδιά για να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά. Αυτό δείχνει η τελευταία τηλεφωνική απάτη που αποκαλύφτηκε στου Ζωγράφου με θύμα ένα 13χρονο αγόρι.

Πώς έστησαν την απάτη στο 13χρονο αγόρι

Θύμα μίας απίστευτης ιστορίας έπεσε ένα 13χρονο παιδί, όταν σήκωσε το τηλέφωνο του σπιτιού του και άκουσε από την άλλη μεριά της γραμμής μία γυναίκα να του λέει πως η μητέρα του έχει σκοτώσει με το αυτοκίνητο ένα παιδί!

Όπως είναι φυσικό, ο 13χρονος έζησε στιγμές πραγματικού τρόμου όταν η γυναίκα στο τηλέφωνο του είπε, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, πως η μητέρα του θα πάει φυλακή αν, ο ίδιος, δεν βάλει σε μια τσάντα όσα χρήματα και χρυσαφικά είχε στο σπίτι και να τα ρίξει από το μπαλκόνι.

Ήξερε που μένει η οικογένεια

Το τηλεφώνημα αυτό, όπως φαίνεται, δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Το 13χρονο παιδί βρισκόταν ήδη υπό παρακολούθηση.

Τοποθέτησε σε μια νάιλον σακούλα 2.500 ευρώ που είχαν στο σπίτι οι γονείς του, καθώς επίσης και κοσμήματα και ρολόγια χειρός συνολικής αξίας περίπου 2.000 ευρώ και τα έριξε από το μπαλκόνι στο δρόμο. Εκείνη τη στιγμή, ένα άγνωστο άτομο τα πήρε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το δεύτερο τηλεφώνημα

Όταν η μητέρα του 13χρονου γύρισε στο σπίτι και συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί, κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Σχεδόν, ταυτόχρονα, ο 13χρονος δέχτηκε άλλο ένα τηλεφώνημα.

Στο άλλο άκρο της γραμμής και πάλι η ίδια γυναικεία φωνή όπου, αυτή τη φορά, του ζήτησε να ψάξει καλά να βρει και άλλα χρήματα διότι αυτά δεν επαρκούσαν για να…μην μπει φυλακή η μητέρα του.

Η αστυνομική επιχείρηση

Ο 13χρονος, ύστερα από παρότρυνση της μητέρας του συμφώνησε. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η γυναίκα επικοινώνησε και πάλι με τον 13χρονο, ο οποίος της είπε ότι βρήκε και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Τότε αυτή του ζήτησε να τα βάλει σε μια τσάντα, να πάρει ένα ταξί, να πάει στην Ομόνοια και να αφήσει την τσάντα στη συμβολή των οδών Ψαρών και Καρόλου.

Η γυναίκα έφτασε, πράγματι, στο σημείο και παρέλαβε την τσάντα. Λίγα μέτρα πιο πέρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν ήδη ειδοποιηθεί. Η 67χρονη γυναίκα προσήχθη στο Τ.Α. Ζωγράφου όπου επιλήφθηκε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας σχηματίζοντας δικογραφία για παράβαση του άρθρου 386 Π.Κ. «Απάτη».

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ-«Οι παγκόσμιες απειλές απαιτούν παγκόσμιες λύσεις»
Συνελήφθη 41χρονος που πριν από 10 χρόνια είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών με καλάσνικοφ κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Πώς έστησαν την αδιανόητη τηλεφωνική απάτη με θύμα τον 13χρονο-«Η μάνα σου τραυμάτισε ένα κορίτσι»
Στις 24 Νοεμβρίου η εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ
Σουβλάκι μόνο για λίγους-Θα «φλερτάρει» με τα 5 ευρώ μετά τις αυξήσεις «φωτιά»
Τραγωδία στα Τρίκαλα-Νεκρός 51χρονος που έπεσε με το ΙΧ του σε γκρεμό 100 μέτρων
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Τραγωδία στη Νάξο-Ηλικιωμένη πνίγηκε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ