Αιμορραγικό σοκ κατέδειξε η νεκροτομή του άτυχου Χαράλαμπου

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Χαράλαμπου Πισσαρίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατός του επήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια των πολλαπλών ρήξεων αγγείων λαιμού και θώρακα, ενώ λήφθηκαν και δείγματα για εξέταση.

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, μία μέρα πριν από την ταφή του ανήλικου, η οποία θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 15:00 στην Εκκλησία Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια.

Υπενθυμίζεται πως, το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο Πισσαρίδης στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, προσέκρουσε αρχικά σε πάσσαλο πινακίδας τροχαίας και στη συνέχεια σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με στόχο να βρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο, που να βοηθήσει στη διακρίβωση των συνθηκών του θανατηφόρου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ούτε η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ανήλικος, με την Αστυνομία να εκτιμά ότι έχει μετακινηθεί από μάρτυρες που ήταν στο σημείο.

Μάλιστα, την μετακίνηση της μοτοσικλέτας είχε επιβεβαιώσει και ο βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές περί μετακίνησης, υπέδειξε ότι η μοτοσικλέτα μετακινήθηκε από τη θέση της «και γίνονται εξετάσεις από τις αρμόδιες Αρχές για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκλήθηκε το δυστύχημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εξακολουθεί να απουσιάζει από την οικία της στη Λεμεσό η 14χρονη Έλενα (pic)
Αιμορραγικό σοκ κατέδειξε η νεκροτομή του άτυχου Χαράλαμπου
Ελεύθεροι αφού κατηγορήθηκαν οι δέκα συλληφθέντες για τα επεισόδια στο Άλφαμεγα
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική-Καίγονται ελαστικά σε εγκαταλελειμμένο υποστατικό στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο-Η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στο Παραλίμνι 39χρονη (pic)
Τουρίστες πήγαν για μπάνιο και κινδύνεψαν να πνιγούν μετά από καυγά-Διασώθηκαν από τις Αρχές
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης (pic)
Έριχναν φωτοβολίδες πριν την έναρξη του Ανόρθωση-Ομόνοια-Χειροπέδες σε δύο ανήλικους
Έτρεχε η Πυροσβεστική-Κουζίνα οικίας έπιασε φωτιά λόγω χαλασμένου φούρνου